GIVI kiegészítők KTM 1050 Adventure modellhez

A GIVI folyamatosan bizonyítja, hogy termékeivel a motoros túrázás minden szegmensében a legjobbak között van. Legújabb motor specifikus kiegészítőik az új KTM 1050 Adventure modellhez készültek. Az új tulajdonosoknak, akik most ismerkednek a kaland motorozás világával, és azok akik már régóta űzik ezt a fajta motorozást, hasznos kiegészítőket találhatnak a kollekcióban.

A fejlesztésekért felelős részleg megkapta a motort, így könnyen hozzá tudták illeszteni az oldal dobozokat és a megfelelő rögzítési pontokhoz elkészülhetett a tartó keret.

A napi igények figyelembe vételével, a nem szükséges doboz tartozékok könnyen leszerelhetőek. Az új KTM 1050 Adventure az alábbi kiegészítőkkel szerelhető fel: PL7705CAM, Speciális oldal csomagtartó, 18 mm átmérőjű acélcsőből, hozzá Trekker Outback kofferok alumíniumból. SR7705 Felső doboztartó Monokey vagy Monolock dobozokhoz. SRA7703 alumínium hátsó csomagtartó, de felrakható Monokey topcase is. BF11 karima a
tanksapkához, hogy bármely tanktáska gyorsan fel- és leszerelhető legyen a Tanklock rendszerrel.

ES7704 oldaltámasz alumíniumból és rozsdamentes acélból készült, szélesíti a felületet, így biztos „lábakon” áll a motor rossz talajon is. AF7703 állítható magasságú szélvédő (12 cm) vagy alternatívaként, D7703ST plexi, ami 17 cm-rel magasabb, mint az eredeti. Mindkét szélvédő a gyári rögzítési pontokhoz illeszkedik. TN7703 fekete bukócső és RP7703 alumínium kartervédő biztonsági célokra.

Szöveg: Buny

Kép:GIVI

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes