GS Titanuim Edition

A MIVV a közelmúltban egy testre szabott kipufogórendszert készített a piac legmenőbb maxienduro modelljére, a BMW R1200GS-re. Mindkét előző változat, és a most megjelent is elérhető a tulajdonosok számára. A MIVV név mindent elárul, az innovatív GS Titanium Edition lényegében egy különkiadása az EDGE sorozatnak, ami eddig csak rozsdamentes acélból került a kereskedőkhöz.

Most titán borítást kapott a dob, ez határozottan megkülönbözteti és visszatükrözi a motor „lelkét”. 

A stílusos kipufogó tökéletesen kiegészíti az 1200GS vonalait, és a kifejezetten esztétikus a gravírozott logó. Ez minden 2013 – 2015 közötti változatra felszerelhető, és a szénszálas hővédő pajzs tovább erősíti az egyediséget. Az esztétikai irányvonal mellett az alkalmazott technológia képes javítani a gyári teljesítményt. Kezdve a félreismerhetetlen hangtól, amely 130 km/ó sebességnél ad ideális hátteret az utazáshoz. A teljesítmény és a nyomaték is javult, valamint jelentős súlycsökkenést hozott a könnyű titán alkalmazása (2,4 kg).

A kiváló minőségű anyagok, a csúcs technika és a széles körű közúti tesztelés teszi a GS Titanium kiadást, egy egyedülálló ajánlatnak az utángyártott kipufogók szegmensében. A termék május közepétől kapható a kereskedésekben.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes