Testre szabott Tracer

A Yamaha MT-09 túra lelkületű modellje, a Tracer már bemutatkozott oldalunkon. Akkor azt a megállapítást tettem, hogy a gyárban előre gondolkodtak a túra kiegészítők felszerelésének megoldását illetően. Most meg is jött a válasz. Erre a nagyon gyors, sport túrázóra készített a GIVI speciális utazási kiegészítőket, amelyek fokozzák a motor sokoldalúságát.

Ezeket a “kulcsrakész” csomagokat úgy alakították ki, hogy a Tracer a felhasználás jellegéből adódóan alkalmas legyen egy hétvégi kirándulásra a partnerrel, vagy egy klasszikus nyaralásra, de akár hosszú útra is találunk megfelelő nagy teherbírású koffer rendszert a világ felfedezéséhez.

Ugyanakkor semmi sem akadályozza meg a tulajdonosokat, hogy egymással kombinálva a kiegészítőket, mindenki a saját ízlése szerint alakítsa motorját. A GIVI javaslatai a MT-09 TRACER-re:
“URBAN-Weekend”
A legegyszerűbb, mégis praktikus és stílusos megoldás: két 3D600 EasyLock
félkemény oldal táskák (25 literes), rögzítésre a TE2122 keretek szolgálnak, a 3D603 Tanklock rendszerű kompakt tanktáska (4 liter ) a BF23 karimára illeszkedik. Külön erre a Yamahára készült a TN2111 bukócső, amin jól mutatnak az S320-as ködlámpák, és fel lehet szerelni az extra széles 2122 DT szélvédőt (69×50 cm).


“CLASSIC ROAD”
A második javaslatban három Monokey rendszerű doboz kapott helyet, legfelül
a V56 Maxia 4 (56 liter) és az SR2122 rögzítéshez szükséges tartó (M5 és M7 platnival), oldalt két V35 (35 literes) koffer, amit a PLXR2122 gyors kioldó zárral szerelt tartó rögzít. A tankra az XS308 tanktáska került (20 liter), BF23 rögzítőperemmel. A bukócső, szélvédő, ködlámpa szintén része lehet a felszereltségnek.
“ADVENTURES”
Az ajánlatba olyan elemek kerültek, amelyekkel igazán nagy távolságokra szükséges holmikat lehet a motorra felpakolni. Ebben az esetben, az MT-09
Tracer a legmagasabb terhelési kapacitás és maximális védelmet nyújtó alkatrészekből kapott, hogy az utazás során felmerülő igénybevételeknek, valamint a zord időjárásnak ellenálló csomagot nyújtson a Givi.

A csomag tartalmaz három Monokey TREKKER koffert, a TRK33N került oldalra (33 l) és a TRK52N felülre (52 liter), ez utóbbihoz ajánlják az E133S háttámlát. A dobozok rögzítéséhez a PLR21d22 gyors kioldó rendszeres tartó jár. Alternatív megoldásként az alumínium TREKKER OUTBACK OBK37B (37l-es) oldal kofferek, rögzítésükhöz Monokey PL2122CAM is rendelkezésre áll. A felső doboz ez esetben lehet az OBK42B (42 liter). A tanktáska a sokoldalú XS308. A kiegészítők a korábban ismertetett verziókhoz hasonlóan itt is alkalmazhatók. Ezekre a
kaland motorokra készült az ES2122, ami kiszélesíti az oldaltámasz felfekvési területét. A motor-specifikus 04SKIT révén az elektronikus eszközöket lehet felszerelni a kormányra. További információ a Givi honlapján.

Szöveg: Buny

Kép: GIVI

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes