Clover Ventouring

Ventouringnak hívják a ruhát, amelynek technikai megoldásai leginkább alkalmazkodnak a változó időjárási körülményekhez. A kabátból és különálló
n
adrágból kapható férfi és női változat, és mindkét verzióhoz opcionális tételként rendelhető a légzsák. A Clover néhány hónapja kezdte meg széles körben értékesíteni újdonságát, amit nagyra értékelnek a motorosok Európa szerte.

A Ventouring tulajdonképpen „négy az egyben” megoldás, mert négy különböző módon lehet viselni a kabátot és a nadrágot. A gyártó által javasolt felhasználási időszak tavasztól késő őszig tart.

Azonban ez nem egy általános megfogalmazás, amint azt gyakran mondják más több rétegű vagy szellőző ruhadarabok esetében. A kabát és a nadrág 100% -ig vízálló és minden ruhadarab külön megvásárolható, így azok egyedi összeállítása révén válik különlegessé.
Tavaszi – őszi
Két független réteget lehet összekapcsolni cipzárral. A szellőző hálós kabát – nadrág + vízhatlan belső köpeny – nadrág bélés nélkül.


Teljesen nyári
A szellőző hálós kabát – nadrág, alkalmas a legmagasabb hőmérsékletek
elviselésére a CE protektorok védelme mellett. A vízhatlan kabát tárolható a szellőző kabát széles hátsó zsebében.
Hirtelen eső
A vízhatlan kabát – nadrág gyorsan felvehető a szellőző ruhára. Ez a változat azt az előnyt kínálja, hogy növeli a hőszigetelést, egy vastagabb légrés alakul ki a belsejében, amelyet felmelegít a test hője, és alkalmassá teszi az alacsonyabb hőmérséklet elviselésére. Sőt, belül továbbra is teljesen száraz és védett a vízálló rétegnek köszönhetően.


Este
Az út végén, az esti hűvös időben hasznos lehet csak a vízhatlan kabátot felvenni felülre. A vízálló nadrágot nem kell ilyenkor használni, elfér a dzseki zsebében. A ruha összetett szerkezetű és a legmagasabb technológiai színvonal
mellett készült anyagokat használtak fel gyártása során. Állítható és levehető CE protektorok vannak a hát, váll, könyök és a térd részen.. Aki megteheti, válassza a „Kit Out” külső légzsák kiegészítőt a nagyobb biztonság érdekében. A ruhát nagyon kényelmes, a kabát és a nadrág sok állítási lehetőséget kínál, ami lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést.

VENTOURING KABÁT
Két független kabát : külső szellőző kabát széles hálós panelekkel. Vízálló,
lélegző belső kabát könnyű termikusan
béléssel. Külső szövet: Duratek-4, Duratek-7. Zsebek: 3 vízálló ( 2 külső elöl és 1 belső) + széles hátsó zseb. Védőfelszerelés: állítható és kivehető CE protektorok a váll és könyök részen. A hátvédő helyére illeszthető a légzsák. Kényelem: Mellkas-derék-csípő részen állítható „cikk-cakk” hevederrel, hogy egyszerű mozdulattal szabályozható legyen. Nyáron a belső réteg eltávolítása után egy pólóra fel lehet venni, ilyenkor csökkenteni kell az „átmérőket”.

Ilyenkor szorosabbra lehet húzni, hogy a váll és könyökvédők a megfelelő pozícióba kerüljenek. Patentos pántokkal karon, alkaron és a kabát alján szabályozhatjuk a bőséget. A mandzsetta tépőzárral állítható. Öt helyzetben lehet a gallért beállítani. A váll és könyök
résznél a nagyobb kényelem és szabadabb mozgás érdekében harmonika szerű kiképzést kapott. Laminált fényvisszaverő betétek elöl, a karokon a jobb láthatóság érdekében. Férfi méret: S-től 4XL-ig. Női méret: XS-XXL-ig. Színek: fekete/sárga Fluo; fekete/szürke; fekete/fekete.
VENTOURING NADRÁG

Két független nadrág külső szellőző nyári nadrág, széles hálós panelekkel. Vízálló és lélegző belső nadrág, hőszigetelő béléssel. Külső szövet: Duratek-4, Duratek-7. Zsebek: 2 elöl. Védőfelszerelés: állítható és kivehető CE protektorok a térd és a csípő részen. Kényelem: harmonika kiképzés a térdnél a nagyobb kényelem és szabad mozgás érdekében. Tépőzáras szárnyak a derék részen. Bokáknál cipzárral nyitható szellőző és állítható részek. Bokánál a vízálló nadrág cipzárral nyitható, hogy könnyedén felvehető legyen anélkül, hogy a csizmát le kelljen venni. Laminált fényvisszaverő betétek elöl és hátul. Férfi méret: 46-tól 60-ig. Női méret: 38-tól 50-ig. Színek: fekete/szürke, fekete/fekete.


Légzsák
1 légzsák 2 kabáthoz: Kívülről lehet a dzsekikbe helyezni a CE EN 1621-4
szabványnak megfelelő (a legnagyobb védelmet biztosító szintű) a légzsákot. Aktiválási ideje: 0,08 másodperc, a leggyorsabb mechanikusan működő légzsáknál, 6,4-szer nagyobb védelmet nyújt. Az ütközési energia átlagos maradék energiája, a vizsgálat alatt 1,4 kN volt. Méretek: S, M, L. Az érdeklődők bizalommal fordulhatnak további információért a hazai képviselőhöz.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes