Yamaha XSR700

A Yamaha Sport Örökség sorozat új taggal bővült. Ezek a modellek az elmúlt idők nagy motorkerékpárjainak állítanak emléket, amelyek jelentős mértékben hozzájárultak a márka sikereihez. A kiindulási pont az új koncepciónál a modern technológia alkalmazása mellett, egy karakteres, megalkuvást nem ismerő kétkerekű létrehozása volt, a legjobb kezelhetőséggel.

A legendás japán Shinya Kimura motorépítő mestert kérte fel a Yamaha, hogy retro megjelenéssel hozza tökéletesen összhangba, a legújabb motorkerékpár technológiát.


Megjelenés
Az új XSR700 a legendás Yamaha XS650 újra gondolt változata, ahol a stílust kiemeli számos jó minőségű alkatrész. Fókuszba került a régi stílusú iskola, ami ismét egyre népszerűbb a motorosok között. Az alumíniumból készült üzemanyag tartály szép, és hozzájárul a 186 kg-os menetkész tömeghez. A hátra hajlított kormány mögött, a vezető egyenes tartásban ül a motoron, és egy hagyományos stílusú sebességmérőről olvassa le az információkat.

Annak érdekében, hogy a modern alkatrészek ne zavarják a klasszikus megjelenést, az elektronikus alkatrészek egy fedél alatt kaptak helyet, amit drótháló fed. A stílusos rövid hangtompító látni engedi, a jól tapadó Pirelli abroncsokat.
Menet
Az XSR700-nek nem csak lenyűgöző a megjelenése, de vezetési jellemzői is különlegesek. Ehhez a kéthengeres 700 köbcentis, soros motor nagy nyomatékot és kiváló gyorsulást garantál minden fordulatszám tartományban.

A motor 270 fokos gyújtási szöge erős, karakteres járást ad. A vázhoz 530 mm hosszú lengőkart csavaroztak, az alacsony súlypont agilis viselkedést eredményez. A nagy teljesítményű motor és robusztus, jól irányítható váz kombinációja a kezdő, valamint a tapasztalt motorosoknak is igazi szórakozást nyújt már az első méterektől kezdve. A modern művészet és a klasszikus stílusú motorkerékpárt egyaránt jól jellemzik, a könnyű 10 küllős könnyűfém keréktárcsák, ezekre 282 mm-es hullámos féktárcsákat szereltek, és négy dugattyús első féknyergek, ABS rendszerrel kiegészülve emésztik a sebességet.


Tartozékok
Az egyedi formatervezésre fogékony tulajdonosoknak készítettek egy kollekciót, hogy jobban ki tudják fejezni életmódjukat. Minden alkatrész könnyen szerelhető, ehhez a világ legjobb építőinek variációi szolgáltatják az alapot. A vásárlók ezek közül választhatnak, hogy még egyedibbé varázsolják motorjaikat.

Szöveg: Buny

Kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes