Stylmartin Marshall

A márka egy új cipőt mutatott be, amely kényelmes, véd az esőtől, és alacsony hőmérsékleten is melegen tartja a lábat. Viselője kora tavasztól, késő őszig motorral közlekedik, és a szabadidős tevékenységekhez is szívesen használja ezt a lábbelit. A stílusos megjelenés mellett a védelmi funkciók sem szorultak
háttérbe, bőrből készült és a hölgyek is találnak megfelelő méretet a kínálatban (36-47).

Az Urban sorozatba illeszkedő új cipő jobb tartást biztosít a lábnak, a felső rész jól illeszkedik a lábhoz, kényelmes, anatómiai, kivehető, lélegző és mikroperforált talpbetétje fokozza a komfort érzetet.

A galambszürke bőr felsőt Olaszországban készítik, a gumitalp rajzolata növeli a tapadást csúszós felületen. A külső bőr réteg vízlepergető kezelést kapott, ez védi a lábat a hidegtől és a nedvességtől. A belső vízálló, lélegző bélés megakadályozza a víz behatolását a cipő felső részén. Poliuretán boka védőt integráltak a magas szárú cipő külső és belső oldalába. A cipő hátső részén fényvisszaverő elemek vannak a láthatóság javítása érdekében. A lábfejnél megerősítették a felső részt, hogy a sebességváltókar által igénybe vett felület tartósabb legyen.

A Marshall megfelel a PPE 1 védelmi követelményeinek. A Stylmartin újdonsága nemcsak egy divatos cipő, hanem egy motoros lábbeli, amit férfiak és nők egyaránt használhatnak robogó vagy egy motorkerékpár nyergében közlekedve a városban még ősszel és télen is.. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes