Triumph Street Triple Kupa döntő 2015

A nagy finálé a Most-i pályára maradt a Triumph Street Triple Kupa záró futamára, ahol Oliver Martin öt év után végre elhódította a hőn áhított a T-kupa bajnoki címet. A versenypálya alaposan átalakult, felújították és korszerűsítették. Oliver Martin legközelebbi üldözője, Jörn Kaufmann-tól kellemes pont előnnyel várta az utolsó futamot, mégsem bízta a véletlenre a dolgot, és 1: 45.564 idő eredménnyel nyerte az időmérőt.

A leggyorsabb kör ideje egy másodperccel volt gyorsabb, mint közvetlen üldözőinek. A versenyen csak Uli Bonsels tudta megközelíteni, aki második lett.
Azonban a győzelmet Martintól senki nem vehette el ezen a napon.

Ezzel a Tyrexpert pilóta megnyerte a T-kupa 2015-ös bajnokságát. A bajnokság második helyezettje Jörn Kaufmann is bebiztosította eredményével a tabellán elfoglalt pozícióját. Az utolsó versenyen a csata a harmadik helyért folyt. Uli Bonsels, André Reinke, Alexander Fraßmann és Hajo Ammermann csak néhány pont különbséggel érkeztek Most-ba. Miután a második helyen fejezte be az első versenyt Uli Bonsels, így már az összes kártya a kezében volt a vég hajrához. A sajtós tempója mellőzte a biztonsági motorozásra jellemzőket, Bonsels nyerni akart. Sokáig úgy nézett ki, mintha meg tudná koronázni a szezont győzelmével. A nézők lélegzet visszafojtva figyelték a csatát Martin és Bonsels között, ami az utolsó körben dőlt el a bajnok manőverének köszönhetően, így a célfotó 0015 másodperces előnyt mutatott Bonsels előtt a célvonalon áthaladáskor. Még ha
nem is tudta megnyerni a versenyt, Uli örült a harmadik helyezésének a T-kupa 2015-ös bajnoki tabelláján és, mint ” élete legforróbb versenye” jellemezte a viadalt.

Minden verseny eredménye, videók és képek a www.triumph-cup.de oldalon elérhető . A következő évben, a verseny sorozatot a Motorrad Action Team és a TRIUMPH Detschland ismét együtt írja ki Triple-kupa mezőnyének (Street Triple modellek évjárat megkötés nélkül), és a Triumph-Challenge-et (minden sport TRIUMPH modellnek évjárat megkötés nélkül). A jól bevált formátum marad, 5 verseny hétvége, 10 futam a legvonzóbb versenypályákon Németországban és a szomszédos országokban. Időpontok pályázati és egyéb információk a www.facebook.com/Triumph.Street.Triple.Cup és www.facebook.com/Triumph.Challenge valamint a www.triumph-cup.de.
oldalakon található.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes