Honda CBR 500 R – 2016

A Honda Motor Europe örömmel mutatja be a modellfrissítésen átesett CBR500R-t. A 2013-ban piacra dobott, középkategóriás sportmotor fürgeségének és lendületes vonalvezetésének köszönhetően nem csak a nagyobb gépre váltó pilóták körében lett népszerű, hanem a sportos mindenest kereső, rutinos motorosok körében is.

A modellfrissítés legfőbb elemei: Vadonatúj formavilág, melyet az „Agresszív Sebességforma” (Aggressive Speed Shape) dizájnelv határoz meg.

16YM CBR500R


Az éles, markáns vonalak a meredek, fénydiódás lámpákkal felszerelt fejidomtól a magasra húzott, szintén LED-es farokidomig futnak, egyszerre kölcsönözve sportos és funkcionális megjelenést a modellnek. Számos „pilótaközpontú” változtatás történt. Ilyen például az immáron állítható rugó-előfeszítésű első felfüggesztés, a zsanéros tanksapkával ellátott, nagyobb űrméretű üzemanyagtartály, az állítható fékkar és – pedál, valamint a lapon mart slusszkulcs. Új, rövidebb kipufogódob a tömeg-középpontosítás jegyében.

16YM CBR500R

Emellett a dob belső szerkezete is változott, így mélyebb, jellegzetesebb hangja
lett a motornak. A színválaszték új, izgalmas tónusokkal bővült.
Ezek a módosítások még sportosabbá, stílusosabbá és feltűnőbbé varázsolták a Honda CBR500R-t, így 2016-ban is a piac egyik legjobb A2-es vezetői engedéllyel használható motorjaként kerül a szalonokba. A megújult CBR500R 2015. október 15-én, az American International Motorcycle Expón ünnepelte világpremierjét. A rendezvénynek a floridai Orlando ad otthont.

Szöveg és kép: Honda Hungary

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes