Givi 20.7 – régi stílusú sisak

A 2016-os sisakok között feltűnik újra egy régi ismerős, olyan motorosok igényeinek kielégítésére, akik szeretik a vintage stílust, és úgy döntenek, hogy a
motorkerékpárt és az ahhoz tartozó ruházati kiegészítőket egyedi esztétikai követelményeknek válogatják össze. A Givi „régi stílusú” sisakja a klasszikus motorkerékpár kedvelők, Cafe Racer tulajdonosok utazásai során lehet hű társ.


Az új jet 20,7 sisakot, a klasszikus stílus iránti igény állította ismét előtérbe. A nagy közönségnek a Milánóban évenként megrendezett motorkerékpár kiállításon fog élőben bemutatkozni. A sisak egy bonyolult projekt eredménye, a GIVI fő célkitűzése az volt, hogy elérjék viselése során a maximális komfortot.
A kényelemhez hozzájárul a sisak kis tömege, ami egy kilogramm alatti. A sisak héj két méretben készül, és a belső bélés különbsége adja ezen belül a méret tartományt.

Az alap kiegészítők mellett opcionálisan elérhetők hozzá extra tartozékok is, mint például a buborék plexi. Anyag: kompozit üvegszál, tömege: 850-950 gr. méretének megfelelően. Bélés: teljesen kivehető, antiallergén anyagból. Zárás: mikro metrikus csat, gyors záras rendszerrel. Homologizáció: nitott sisak. Alap tartozékok: patenttal rögzíthatő kis fekete simléder. Választható tartozék: „buborék” plexi. Méretek: XS-XXL. Színek: Matt fekete, fényes fekete, fekete / sárga, katonai zöld / fekete, piros / fekete, sárga / fekete.

Szöveg: Buny
Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes