Crossover – 3 AIRBAG

A 2016-os Clover ruházati kollekció három jelentős és exkluzív frissítést kapott. Egy sor forradalmi újítást mutatnak be a nagy közönségnek november 19-22 között a milánói kiállításon. A Crossover kabátok között egy “forradalmi” újdonsággal kívánja elkápráztatni a motoros társadalmat. A Crossover – 3 neve nem véletlen, a három rétegből álló, lélegző kabát fogalmának tisztázása érdekében tudnunk kell, hogy a Crossover – 3 kihasználja a “három réteg” előnyeit.

Alkalmazkodik a különböző időjárási körülményekhez. A vízálló és lélegző membrán belsejében találjuk a bélést, ezt el lehet távolítani a nyáron, hogy
növekedjen a lég
áramlás.

A funkcionalitás jegyében a kabát külső rétege laminált, amely a legnagyobb esőben sem engedi be a vizet. Ezek alapján a motoros el tudja dönteni az időjárási körülmények alapján, hogy a külső réteggel együtt hordja három rétegben a kabátot, vagy leveszi a felső vízhatlant, és szép időben abban motorozik. Mivel a kabát egyes részei nem foglalnak nagyobb helyet, mint egy eső ruházat, így folyamatosan rendelkezésre áll a téli kabáttól a nyári szellőző kabátig minden egyben. Ez utóbbi esetben kezdjük azzal, hogy a Crossover – 3 hét szellőző panellel a mellkasnál, a karoknál. Ennél a kombinációnál a levegő áramlik a köpeny belsejében. A hátlap állítható. A 12 zsebből a legnagyobbak elől vannak, és eltávolításuk után nagy szellőző panelek nyitottá válnak a mellkason. Azonban ekkor sem kell nélkülözni ezeket a zsebeket, mert újra fel lehet csatolni a kabát oldalára, és Napoleon stílusú zsebként funkcionál tovább. A harmadik innováció: opcionális elemekkel egyénre szabni a “gyári” megjelenést.

A két nagy zsebet helyettesíteni lehet 4 különböző szettel, különböző színsémák szerint ( fekete / fekete fehér/ kék / piros, neon sárga, narancssárga) Ezek a szabadon párosíthatók a kabátot hozzá lehet illeszteni a motor színéhez. Ez a stílus koncepció minden bizonnyal bejön majd azoknak, akik vágynak egy motoros kabátra, ami divatos is. A kabátot 2015. novemberétől forgalmazzák a CLOVER értékesítési pontok. Egyéb jellemzők: Külső héj: Duratek-5, Duratek-7 textil, kopásálló váll és könyök résszel. Hálós “Climacontrol” bélés. Vízszigetelő kezeléssel rendelkező külső textil. Kényelem: harmonika szakaszok a váll és a könyök részen a nagyobb mozgásszabadságért. Tépőzárral állítható mandzsetta, lezárás patenttal, és a kettős cipzárral. Ujján kesztyűt befogadó mandzsetta; gumírozott vízálló membrán belül, hogy a víz ne menjen be. Pántok a bicepsz, alkar, mellkas, derék és a kabát alsó szegélyén a testre szabáshoz. Csökkenti a lazaságot, és a CE protektorok megfelelő helyzetben maradnak a belső réteg eltávolítása után is. Öt pozícióban szabályozható nyak illeszkedés, levehető gallér.

CE tanúsítvánnyal rendelkező, állítható és kivehető váll és a könyök védők. Kívánságra utólag behelyezhető légzsák (termék kód 1283 vagy 1284). Színek: fekete / szürke, piros betétekkel, fekete / fekete, fekete / Neon-sárga. Laminált fényvisszaverő betétek a mellkas, a karok és a hát részen. Cipzár: 360 fokos csatlakozás a kabát-nadrág találkozásnál. Méretek: S – M – L – XL – 2XL – 3XL – 4XL. Opcionális tartozékok: zseb készlet (négy színkombinációban). Külső légzsák, CE EN 1621-4-2 jóváhagyással.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes