MV Agusta bemutató Milánóban

Az MV Agusta rekordokat döntött idén, a termelés 25% -kal bővült a cég Schiranna-i gyárában. A forgalom növekedése 40%-os volt, amit elsősorban a Turismo Veloce és Dragster RR sikerének köszönhetnek. A két modell 46% -kal növelte az eladási statisztikát az előző évhez képest. A legjobban teljesítő piacok az Egyesült Királyság (+ 183%), Franciaországban (+ 35%) és Németországban (+ 23%), de a Távol-Keleten is 12% -kal nőtt az eladások száma.

A 73. EICMA kiállításon mutatkozott be az új Brutale 800, ami tizenöt év után átalakult, hogy elnyerje a “legszebb Brutale” megjelenést.

A stratégiai modell, ami a gyártás 25% -át adta eddig, most átalakult. Az új Brutale 800 sokkal izmosabb és áramvonalasabb, az új technológiák és építési megoldások révén újraértelmezi a stílust. A teljesen LED-es fényszóró az elliptikus formájával, a lenyűgöző három csöves kipufogóval mára védjeggyé vált. Sok összetevő készül könnyűfémből, mint a fényszóró tartó és a zseniálisan kialakított nyereg váz.

A motor az Euro 4-es normáknak megfelelő kibocsátással rendelkezik, a teljesítménye 116 lóerő 11.500-as percenkénti fordulaton, miközben a nyomaték nőtt 25% -kal. Egyik különlegessége az erőforrásnak, az ellentétes irányban forgó főtengely és a kategóriájában egyedi elektronikus EAS 2.0 sebességváltó. A csúszó tengelykapcsoló hidraulikusan működtetett, miközben motorvezérlésről a MVICS rendszer gondoskodik, amely magában foglal több beállítási lehetőséget, elektronikus gázkart és integrált kipörgésgátlót 8 beállítási
lehetőséggel. A gyűjtők és a rajongók kedvéért született meg a Dragster RR LH44, a második új modell a 2016-os szezonra.

Egy igazán exkluzív gép, amit az F1 világbajnok Lewis Hamilton Mercedes AMG Petronas együttműködésével készült el. Ötven részletben különbözik az LH44, a széria Dragster RR-től. A legtöbb változást a szénszálas alkatrészek, és a grafika adja. A háromszoros világbajnok sisakján látható festés, és egy fehér szín összeállítású párduc logó került az Alcantara nyeregre. Lewis száma a 44, megjelenik a kipufogó csöveken és a tankon. A 244 darabos limitált széria valószínűleg igyekezetre sarkallja majd a gyűjtőket, hogy minél előbb beszerezzenek egyet. Vannak újdonságok a család többi tagjánál is.

A háromhengeresek most azonnal felismerhetőek a fekete motorról, amely az új F3, Turismo Veloce, Stradale, Dragster és Rivale modelleknél az alap felszereltség része. A Rivale nagyobb üzemanyagtartályt is kapott, a kapacitása 12,9-ről 16 literre növekedett. Az újdonságok is elérhetőek lesznek decemberig, az első szállítások a Brutale 800 esetében 2016. januárjában indulnak.

Szöveg: Buny

Kép: MV Agusta

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes