Givi X.16 VOYAGER

Az X.16 “Voyager” bevezetésével főleg olyan felhasználókat kíván magához csábítani a Givi, akik eddig zárt sisakot viseltek, de nem idegenkednek a felnyitható sisakoktól. Az árat úgy szabták, hogy egy zárt sisak áráért belépőt kínáljanak a két funkcióval rendelkező sisakok világába.

Az új flip-up sisak Pinlock pára mentesítővel rendelkezik a látómezőn.

A pontos működés érdekében a napellenzőt egy belső rozsdamentes acél kábellel lehet mozgatni, a nyitó és záró rendszer az állvédő részben rozsdamentes acél rögzítési pontokkal kapcsolódik, a nyitó gomb könnyen megtalálható még kesztyűben is. A szellőző rendszer elől két beömlővel, hátsó kiszellőztetővel
biztosítja a légcserét. A sisak héj technopolimer műanyagból készül, tömege 1690 gramm. A bélés kivehető, antiallergén anyagból van.

A plexi karcálló, a beépített napszemüveg füst színű. A rögzítésnél mikrometrikus szíjat találunk, a teljes sisakokkal szemben támasztott követelményeknek megfelelő jóváhagyással rendelkezik. Fehér, matt fekete, matt titán és neon sárga színekben, XS-től XXL méretig kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes