Kulturált, sportos túra motor

Az FJR 1300-at az új évezred küszöbén mutatták be, mint a sport-túra szegmens egyik legnagyobb motorját, ami ötvözte a sportos menetteljesítményeket a távolság kényelmes legyőzésének tulajdonságaival. Az eltelt tizenöt év folyamatos fejlesztései mindig megjelentek egy-egy modellen, hogy a sikeres sport túra modell mindig megőrizze népszerűségét a kategóriájában.

Több mint 60.000 jármű talált gazdára Európában ebből a típusból, ami önmagáért beszél.

2016 FJR1300AE

A FJR1300 sorozat rendkívül lojális rajongói bázist épített ki, amit hosszú túrákon mutatott kitartásának és az időtlen külcsínnek köszönhet. Az eredeti koncepcióhoz most is hű maradt a márka, és a most bemutatásra kerülő a felújított FJR verzió, a remények szerint új ügyfeleket is hoz majd.

2016 FJR1300A

A Yamaha az FJR1300A / AE típusokkal, számos új funkcióval fokozza a sportos, dinamikus karaktert, ezzel egyidejűleg nagyobb kényelmet biztosít és nagyobb vezetési élményt bármilyen sebességnél. E célok elérése érdekében, a Yamaha mérnökei kifejlesztettek egy teljesen új 6-fokozatú manuális sebességváltót. Ez biztosítja a jobb gyorsulást és alacsonyabb fordulatszám tartományban lehet
motorozni a
legmagasabb fokozatban. A dinamikusabb menetteljesítményt tovább erősíti a sportos karaktert, ugyanakkor kényelmesebben és nyugodtabban lehet rajta utazni.

2016 FJR1300AS

Egy másik fontos változás 2016-ra az új csúszó kuplung (A & S). Simább visszaváltást, nagyobb a stabilitás fékezéskor és élvezetesebb vezetést tesz lehetővé kanyargós utakon. Az új kuplungrugóknak köszönhetően a működtetés könnyebbé vált. Az új LED-es első és hátsó lámpák egyedi megjelenést kölcsönöznek a motornak. Az új görbén elhelyezett fények jobb láthatóságot biztosítanak éjszaka. A műszerfal sem maradt érintetlen, és matt ezüst szín hangsúlyozza a kifinomult megjelenést és a magas minőségi színvonalat.

2016 FJR1300AS

A motoros biztonsága érdekében az M-Kit rendszer csatlakozási lehetőséggel, tartóval és egy érzékelővel készül, amihez már csak egy Dainese Air Jacket kell, hogy baleset esetén megfelelő védelmet kapjon a felfúvódó légzsáktól.

Szöveg: Buny

Kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes