Hevik Garage

Mióta az első motor felbőgött, a bőrdzseki mindig elengedhetetlen kelléke volt a motorozásnak. Ez a ruhadarab soha nem megy ki a divatból, köszönhetően a retro őrületnek, amely az utóbbi években áthatja a motorkerékpár szektort. A Hevik által gyártott modell is bizonyítja, hogy rendelkezik a megfelelő génekkel, hogy egy szeletet követeljen a motoros bőrdzsekik piacából.

A megjelenés és a műszaki jellemzők terén a HEVIK kabátnak nincs szégyenkezni valója, a jelenlegi tendenciáknak megfelelő irányban mozdultak el a fejlesztések terén.

Kétségtelen, hogy a klasszikus megjelenés a „régi vágású” motorosoknak és Cafe Racer pilótáknak lesz kedvére való. A régi szabás, a fekete szín, a rövid fazon, egyenes gallér, bordázott váll és könyök rész, hogy valóban egy régi stílust idézzen meg. A kiváló minőségű marhabőr 0,8 mm vastag, hogy csökkenjen a tömege, és szürke, kivehető termo béléssel látták el, hogy hidegebb napokon se fagyjon oda viselője az üléshez. A tervezés során figyelmet fordítottak a mellényhez hasonló ujj kialakításra, amely lehetővé teszi a “szabad mozgást”. A szokásos kérdésre válaszolva, CE jóváhagyott protektorokkal készül a váll és a könyök részen. Jelenlétük diszkrét, ugyanakkor kivehetőek, és biztos, hogy sokan előnyben részesítik majd.

A kabát rögzítése hosszú központi cipzárral és a derék és a gallér részen patentokkal történhet. Három külső és egy belső zseb áll rendelkezésre a szükséges dolgok elhelyezésére. A GARÁZS jelenleg a férfi méretben, fekete színben lesz elérhető a hazai forgalmazónál.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes