Stylmartin Continental

A Stylmartin céget 1979-ben alapították, és egyike azoknak a társaságoknak, amelyek visszatértek a gyökerekhez és hagyományos csizmát kínálnak a kor követelményeinek megfelelően. A jelenlegi márkák közül, akinek hosszú története van a cipő gyártásban, az tudja hitelesen képviselni a régi stílusú iskolát.

A Continental a milánói kiállításon mutatkozott be, és annyira népszerű volt, hogy azonnal beillesztették a gyártásba.

Bár ez az új csizma nyilvánvalóan a jelenlegi technológiák és anyagok felhasználásával készül, mégis félig kézműves termék. A nosztalgikus megjelenést növeli a logo, ami pontosan olyan, mint harminc évvel ezelőtt. A krómozott fém horgok, a rögzítéshez, négy pánttal önmagukért beszélnek. A felső borjú nappa bőrből készül, víztaszító kezeléssel, és a figyelemre méltó, gyönyörű vörös változatra a viaszt kézzel viszik fel. A belső bélés is bőrből készült, hogy maximális kényelmet biztosítson és légáteresztő legyen.

A Stylmartin eredetileg a 2016-os túra kínálatában szerepelteti a csizmát, de az enduro, egy angol klasszikus, egy cafe racer vagy izomgép pilótájának lábán is jól mutat. A mérettartomány minden bizonnyal a nők figyelmét is a termékre irányítja. A boka részen és a lábszáron protektorok védik a lábat, anatómiai talpbetét emeli a kényelmet és csúszásmentes talp gondoskodik a biztos talaj fogásról. A piros és fekete csizma 38-47 méret tartományban kapható a hazai forgalmazónál.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes