Kappa KV22 Florida

A 2016-os szezonra a Kappa forradalmasítja a sisak kollekcióját, új színben pompázik minden nyitott sisak. A KV22 három, nagyon modern, új grafikával készült változata mellett, beépített napszemüveg emeli tovább a modell kelendőségét.  A napfényes Floridáról kapta nevét a KV22, szerencsére azonban a sisakot úgy tervezték, hogy egész évben lehessen viselni, még olyan helyeken is, amelyek kevésbé naposabb klímával rendelkeznek, mint az amerikai állam.

A KV22 hosszú plexivel készül, így védi a nyak területét a menetszéltől. Egy kiegészítő napellenzővel, olyan funkcióval rendelkezik, amelyet nehéz megtalálni azonos árkategóriájú konkurens sisakoknál.

Ugyanebből az okból, szellőzés is említést érdemel: lehetővé teszi a légáramlást a belső héjon keresztül, két állítható légbeömlővel az első részen és egy hátsó kimenettel, a négy szellőző fém hálós borítást kapott. A KV22 Florida esztétikai retusáláson is átesett, mostantól hét különböző grafikával érhető el. Az eredeti megjelenésben az alap színek az olasz zászlót idézik, a másik változatban keverékével a fekete és neon sárga ügyes keverékével csábítanak vásárlásra. A sisak héj anyaga Polymer műanyag, és egy méretben készül, a tömege 1250 gramm. A belső bélés antiallergén és kivehető. A plexi hosszú, karcálló, a belső részen napszemüveggel. A sisak rögzítése csat rendszerrel és mikrometrikus beállítással lehetséges.

Kapható színek: piros / fényes fehér; fekete / fényes zöld, matt fekete, fehér. Olaszország zászlaját idéző nyíl grafikával fehér alapon, fekete alapon neon sárga, fehér nyíl grafikával. Méretek: XS-től XL-ig. Bluetooth rendszerű I302BK kommunikációs eszköz, fekete poliuretán KH101 tartóval illeszthető a sisakra. Az érdeklődők további információért, bátran forduljanak a hazai képviselőhöz.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes