Honda Africa Twinhez Givi kiegészítők

Az új Honda Africa Twin tulajdonosok kegyeit keresve, a GIVI egyedülálló típus specifikus kiegészítőket mutatott be az „off-road” és a „közúti világjáró” motorosok számára. Az értékesítési adatok alapján az első hónapban az eladások 500 darabra emelkedtek Olaszországban, így ez a modell a Honda egyik legkelendőbb motorjává vált a nagy motorok között.

A vevők elvárásainak megfelelő kiegészítők gyártása már folyik, hogy a szezon
kezdetre a teljes kollekcióból lehessen válogatni.
Tény, a GIVI már erre a legendás Honda típusra 1988 óta gyárt kiegészítőket, de az előd 650 köbcentis motorral készült, és egészen 2002-ig a paletta része volt.

Most tiszta lappal kellett indulni, a modern változatot az „Adventure Sport” szektorba helyezték, így egyszerűbb és több felhasználási lehetőséget kínál az utazások során. Ettől a motorkerékpártól azt várják, hogy menjen el bármilyen körülmények között, maximális csomag szállítási kapacitással rendelkezzen, képes legyen integrálni az elektronikus navigációs rendszer eszközöket, megfelelő védelmet nyújtson és a közlekedésbiztonságot se hanyagolja el. A GIVI képes kielégíteni ezeket az igényeket, átfogó programjával, melynek részletei a következők: PL1144 CAM specifikus oldaldoboz tartó GIVI Trekker Outback alumínium kofferekhez.

Ez a masszív 18 mm-es átmérőjű csőváz fogadja a megbízható MONOKEY rögzítési rendszerrel szerelt dobozt. SR1144 hátsó csomagtartó MONOKEY vagy MONOLOCK  dobozok röghzítéséhez. 03SKIT A navigációs rendszer tartó, ami kiegészíthető az S900A Smart Bar, a S901A Intelligens hegyekkel, vagy az adott navigációs rendszer gyári tartozékaival, mint a SGZ39SM Garmin Zumo 390LM és 590LM és STTR40SM a Tom Tom Rider 400. D1144ST A szélvédő növeli a védelmet, a menetstabilitás változása nélkül. Az átlátszó 60 x 35 cm-es (magasság x szélesség)méret, 14,5 cm-rel magasabb, mint az eredeti. Felfogatási pontjai egyeznek a gyáriéval. AF1144 A szélvédőre szerelhető, állítható légterelő népszerű.

A beállítás lehetővé teszi, hogy egyéni igényekre szabottan lehessen állítani a szélvédelmet, a gyári Africa Twin szélvédőre szerelve. TN1144 és TN1144OX 25 mm-es átmérőjű acélcsőből készül és a motor alsó részét védi, a két kód utal a feketére festett és a polírozott rozsdamentes acél változatra. TNH1144 és TNH1144OX bukócső egy nagyobb változat, védi a hűtőt a blokk alsó részével együtt. A bukócsövek 2016. március és április hónapjára kerülnek a boltokba, a többi kiegészítőt a Givi kereskedelmi partnereinél már elérhetőek.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes