Stylmartin Speed Jr S1

A Stylmartin márka a mini motorosok számára öt évvel ezelőtt jelentette meg, a mai is népszerű Speed Jr S1 bakancsot. Az érdeklődés töretlen a termék iránt, ezért az idei kollekcióban új színekkel kombinálva jelenik meg a jövő bajnokainak lábbelije.

A Speed Jr S1 sikere abban rejlik, hogy a felnőtt csizmákhoz képest nagyobb mozgás szabadságot enged meg rövidebb szára miatt, de a védelmi képessége és a technikai felépítése megegyezik a nagyokéval.

A modern vonalak mellett a vonzó színválaszték tovább fokozza az érdeklődést a boka csizma irányába.  A három új színárnyalat: fekete, fekete-fehér (mindkettő ferde grafikával) és a különleges többszínű változat. A Stylmartin a gyártás megkezdése előtt vázlatokat mutatott be több fiatal versenyzőnek, hogy felmérjék, mi tetszett nekik a legjobban. A Speed Jr S1 felső része mikroszálas anyagból készül, talpa hőálló, cserélhető műanyag koptatókkal, a boka résznél fém szegecsekkel erősített védelem szolgálja a sérülés mentességet.

Az S1 modellt kifejezetten fiataloknak szánták, de a mérettartomány 37-46 közötti, ezért felnőttek számára is érdekes lehet. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes