Kappa könnyű oldal táskák

Az utóbbi időben jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Kappa gyár, hogy a kemény dobozok piacán tovább növelje részesedését. A nyeregtáskák és a dobozok között elhelyezkedő EasyLock rendszerrel rögzíthető könnyű táska bevezetésével, ebben a csomag szállítói szegmensben sem kíván lemaradni a gyártó.

A motorkerékpárokra rögzíthető oldal táskákat a tulajdonosok anyagi lehetőségei és a tárolási igények összhangjával, készítették el a most bemutatásra kerülő táska párt, alkalmazkodva a különböző típusú motorkerékpárokhoz és robogókhoz.

Az RA314 kódnévre hallgató túratáskák a merev dobozokra emlékeztetnek, megtartják alakjukat, és a rögzítéshez használt keretre  könnyű felhelyezni és levenni. A könnyű anyagnak köszönhetően, viszont az oldaltáskák egyszerű kezelhetőségét, könnyedségét idézik. Az új thermopolimer héjszerkezetű táskák kapacitása 17 liter, az EVA anyagból készült külsőt vonták be poliészterrel és poliuretánnal. A tervezés során a csupasz és sport motorok tulajdonosai voltak a cél közönség, a sokoldalú felhasználási lehetőség miatt könnyen más stílusú motorkerékpárokon is visszaköszönnek majd.

A szegecsekkel rögzített csatlakozó elem mellett esővédő, lakattal zárható fedél, fogantyú, elasztikus pántok és belső rekesz szolgálja a kényelmet és a rakodást. A táskák mélysége 28,8 cm, hosszuk 44,3 cm, magasságuk 20,5 cm. Az EasyLock rögzítési rendszer típus specifikusan kapható a különböző motorokhoz. A kerethez fülekkel és zárható felső csatlakozóval rögzíthető. A termékről további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes