SHIVER LOW

A Stylmartin Shiver csizma bemutatkozása után kézen fekvő volt, hogy nemsokára követni fogja a „LOW” túrázásra szánt bokacsizma. Megalkotásával az elsődleges cél az
volt, hogy a túrázók között szerezzen híveket, de tökéletesen alkalmazkodjon a napi városi ingázás során felmerülő igényekhez.

Az alacsony szár miatt kényelmesebb, akár sétálni is lehet benne hosszan, és a klasszikus vonalaknak köszönhetően, talán még hivatalos alkalmakra is megfelelő.

Mindkét SHIVER változat megfelel az EN13634:2015 2. szabvány által támasztott
követelményeknek.
A SHIVER tervezői gondoltak a párosban motorozókra, az unisex kialakítással mindkét nem használhatja az újdonságot, mégis az alacsony szárral inkább a hölgyeknek kívántak kedvezni.

A láb szárazon tartása a legfőbb prioritás egy túra bakancs esetén. Ezt a bokacsizma felső, vízlepergető mikroszálas műbőr része, és a vízálló bélés garantálja. A bokánál mindkét oldalon ütéselnyelő betétek vannak, az orr és sarok rész külön megerősítést kapott. Az észlelhetőségről hátsó fényvisszaverő csík, a lábhoz rögzítésről cipzár és tépőzár gondoskodik.

A talp antisztatikus, olajálló gumiból készül. Méretek : 38 – 47-ig. Kapható szín: fekete. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes