Farmer nadrág motorozáshoz

A nagy melegben mindenki szívesen hord inkább farmer nadrágot motorozás közben. Lassan itt a nyár, amikor igazán időszerűvé válik a kérdés bőr, cordura vagy farmer nadrág legyen a motorozáshoz felvett ruhadarab. Nyilván a hagyományos farmer nadrág egy-egy utólagosan „rárakott” védelmi célokat szolgáló kiegészítővel sem lesz olyan, mint a kifejezetten ilyen célokra fejlesztett ruházat.

A Hevik, most az Indigo sorozattal a kor technikai színvonalának megfelelő megoldást kínál erre a problémára.

A középpontban az indigó kék szín áll, azonban az új farmernek nem az egyetlen vonzó tulajdonsága. A farmer kollekciót tovább kívánják bővíteni a TITAN fantázia nevű termékkel, amely már inkább az igényesebb vásárlók igényeit lesz hivatott kiszolgálni. A Titan júliusi bevezetése után az olasz márka lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy választhassanak a különböző stílusok és védelmi szintek között. Az Indigo farmer “boot cut” elven készül (enyhén kiszélesedő szár, hogy könnyen befogadja a csizmát), és elfedi a kevlár bélést, hogy csúszás esetén ez a belső réteg védjen. Minden motoros ismeri a tapadás, kopás és hőálló tulajdonságait a kevlárnak, és értékelni fogják a HEVIK döntését, hogy ezt az anyagot választották. A “passzív biztonság” érdekében kivehető csípő és CE jóváhagyással rendelkező térd védők kerültek a veszélyeztetett helyekre. Ugyanezeket a funkciókat találjuk az INDIGO LADY modellben, amely a szükséges anatómiai kiigazításokkal biztosítja a kényelmes viseletet. Egy kényelmes gumírozott szélálló derékvédővel kiegészítve, ami bármikor eltávolítható. Méret tartomány: INDIGO MENS: 46-54; INDIGO LADY: 40-50. A termékről további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes