Yamaha Tracer 700

Európa nagy részén a megfizethető, elérhető és élményt adó motorkerékpárok élik reneszánszukat.  A Yamaha számos izgalmas és innovatív motorkerékpárral jelentkezett az utóbbi időben a piacon, és továbbra is nagy lendülettel mutatja be modell fejlesztési programját. Nyáron egy sportos és sokoldalú új modellel gazdagodik a kínálat, amely jelentős előrelépés a Sport Túra szegmensben.

Az izgalmas Yamaha Tracer 700, az igen sikeres MT-07 alapján készült, hogy új vevőket vonzzon magához a túra szekcióból. A lenyűgöző kialakítást kombinálták megfizethető árral és merész, egyedi stílussal.

A közép osztályban is kell egy sikeres túramotor a Yamahának, innen egy lépés a Tracer 900, majd a felső kategóriába tartozó FJR 1300. Ezzel teljesen lefedi a piacot a Yamaha, és az elégedett vásárlók házon belül tudnak egyre feljebb lépni teljesítmény szinteket. Akár egy kávézó előtt egyedül várakozni, vagy két hetet a nyeregben töltve, átszelni a kontinenst utassal és csomagokkal, a Tracer 700 potenciálisan alkalmas ezt az új világot elhozni tulajdonosának. Az új Tracer 700 négy szelepes, kéthengeres 689 köbcentis erőforrása számos díjat nyert debütáló évében az MT-07 meghajtásaként. A mélyről jövő és lineáris nyomatékot kihasználva, az új Tracer 700 képesek arra, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson a hagyományos kéthengeres motorokkal szemben.

Egyedi és rugalmas motor karaktere igazi túra motorrá avatja az 55 kW (74.8 lóerő) teljesítményt 9000-es percenkénti fordulaton leadó, 68 Nm forgató nyomatékot 6500-as fordulatszámon szolgáltató blokkot. A Tracer 700 sportos teljesítménye izgalmas kanyar vadászatra csábít, vagy amikor itt az ideje, össze kell csomagolni és menni, akár munkába, akár egy hosszú utazásra. A kompakt és könnyű csőváz, a minimalista dizájnnal azonnal jó hírnevet szerzett. A futómű egy sor exkluzív finomítást kapott, amelyek célja, hogy fokozza a motor sokoldalúságát és kényelmét miközben továbbra sportos marad. Stabilabb és magasabb utazósebességet enged meg – különösen két személlyel és csomagokkal csomagokkal – az 50 mm-rel hosszabb lengőkar, ami a tengelytávot 1450 mm-re növelte.

Hogy megfeleljen a túrákon, a 130 mm-es első és hátsó rugózási úttal rendelkező csillapító elemeket módosították, hogy minden körülmény között teljesítsék feladatukat. Kettő 282 mm átmérőjű első féktárcsa, 4 dugatyús féknyereggel, és 245 mm-es hátsó tárcsa erőteljes fékezést biztosít az ABS-szel. A finomításoknak köszönhetően a motor tömege 196 kg feltöltött állapotban. Az üzemanyag hatékony felhasználása és a 17 literes üzemanyagtartály komoly távolságok megtételére teszi alkalmassá az újdonságot.  A vezető felső testét manuálisan állítható szélvédő mentesíti a szél nyomástól. A kettős, Tracer 900-ról már ismert stílusú fényszórók hangsúlyozzák a modell modern és agresszív megjelenését. A vezető és az utas kényelméről egy lépcsős kialakítású ülés gondoskodik. Minden tulajdonos szereti személyre szabni saját motorkerékpárját, hogy megfeleljen az életmódjának és az egyéni igényeinek.

A kifejlesztett kulcsfontosságú tartozékok közül a 20 literes oldal táskák, valamint egy 39 literes felső emelhető ki a tartozék listáról, de van magasabb szélvédő is a fokozott időjárás elleni védelem érdekében. Júliustól vörös, fekete és kék színben lesz kapható a márkakereskedésekben az új modell.

Szöveg: Buny

Kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes