GIVI TREKKER DOLOMITI

A GIVI az enduro motorkerékpárok tulajdonosaira gondolva, új oldal dobozokat hozott forgalomba. A Trekker névre keresztelt modell család alumínium koffereinek skáláját bővítette most az olasz gyártó. A dobozok kapacitása 36 liter, teljesen levehető a fedél és kompatibilis a Monokey PL / PLR rögzítő rendszerekkel. Az újdonság a TREKKER DOLOMITI nevet, a hajtű kanyarokról, és lélegzetelállító panorámaképeket adó hegységről kapta.

A crossover szegmens (például . Honda Crossrunner, Yamaha Tracer, Suzuki V-Strom, Triumph Tiger 800, Kawasaki Versys stb.) tulajdonosai egy érdekes alternatívát kaptak a hagyományos „kocka” dobozokkal szemben.

A lekerekített sarkok és élek, a 90 fokban nyitható vagy teljesen eltávolítható fedél, ami igen hasznos lehet, amikor a felső részen olyan terjedelmes csomagot viszünk, ami akadályozza a normális csuklós nyitást. A dobozok felszerelése a jól ismert GIVI készletekkel megoldható, a széles körű alkalmazását nem csak az endurok, hanem a meztelen és túra motorkerékpárokhoz is illeszthetők, mert semmi sem tiltja a DOLOMITI dobozok más stílusú motorokra történő felszerelését.

A PL és a PLR oldalsó tartókra gond nélkül csatlakoztatható az újdonság. A „quick lock” rendszer (a rögzítő fülek egy negyed fordulattal eltekerve leszerelhető a tartó keret) a tartó keret eltávolítását is lehetővé teszik. A két oldalsó doboz ugyanazzal a kulccsal (felszerelt biztonsági hengerzár) nyitható. Az alumínium.dobozok maximális terhelése 10 kg. Méretei (M x Sz x H): 379 x 242 x 495 mm.

Szín: natúr alumínium. Opcionális kiegészítők: E162 Termo üvegtartó, STF500S rozsdamentes acél hővédő, E145 pár fényvisszaverő matricák, T506 vízálló belső táska, XS310BB bővíthető cargo táska, E144 rugalmas háló a fedél belsejében.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes