Triumph Tridays 2016

Akik a szórakozás és az aktív pihenést választják elegáns motorkerékpárok és tulajdonosaik között, vagy akik szeretnek eltölteni néhány napot jó zenével, jó kedélyű emberekkel, azok mindezt 2016-ban megtalálták a TRIUMPH Tridays keretei között. Mintegy 30.000 rajongó szerte Európából, ünnepelte június 23-26 között Neukirchen-ben – bocsánat: Newchurch-ben – az alkalomhoz illő hangulatban.

A hetvenes évek – a „T16” A „Gierli Garage”
Várva várt esemény minden évben, hogy az épített motorok rajongói itt csodálhatják meg az elmúlt egy év brit motorkerékpárjainak jól sikerült átalakításait.

Ebben az évben a Bonneville 1977-es kiadása ihlette meg az alkotókat, a „Gierli Garage” egy finomított régi-új motorkerékpárt mutatott be, hogy megidézzea hetvenes évek szellemét a modern időkben. A „T16” Gregor Gierlinger legújabb alkotása, becsületbeli ügy volt a Tridays-en ott lenni.


Mini 24 perces verseny
A 2015-ben először megrendezett „legrövidebb állóképességi verseny a világon” azonnal abszolút sláger lett. Az idei Fun Race-re hamar
lehetett zárni a nevezési időt, mert rengetegen jelentkeztek. A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a „legjobb csapat teljesítményét” kellett értékelni a legújabb kategóriában. A célfotó alapján a „Jay Garage” előzte a „Nolan-LSL 72”-t és a „Slow Bastards”-t és a „Young Cannibals”-t.

A Le Mans-i rajtot követően a 24 perces versenyben kerék a keréken követték egymást a
versenyzők a „Skyteam ACE” 125 köbcentis kategóriában a végén a „Jul’s Garage”nyerte meg a versenyt a
„Verhetetlen Gentlemen” és a „Hamburger Horda” előtt. Egy dolog biztos: a 24 perces verseny már lelkes rajongó táborral büszkélkedhet.
Tridays & Triweek
A találkozót kísérő „Triweek” eseményre folyamatosan növekvő számú látogató jelentkezik be évről évre. Egyre több Tridays látogató ragadja meg az alkalmat, hogy korábban érkezik egy pár nappal, és élvezi a táj és persze a motoros útvonalak adta élményeket.

Aki úgy gondolja, nem hagyhat ki egy ilyen eseményt, az jegyezze fel a naptárba, hogy Triweek 2017.06. 11-18 között, Tridays: 2017.06.15-18 között. További információ a rendezvényről a www.tridays.at címen. A helyszínről érdeklődők a Neukirchen am Großvenediger honlapján, www.wildkogel-arena.at kaphatnak kérdéseikre választ.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes