Új, praktikus hátizsák – Kappa Racer

Racer néven fut az új Kappa táska, amely fél kemény betéteinek köszönhetően tökéletesen használható motorkerékpáron és robogón egyaránt. A 15 literes űrtartalmat a belső rekeszek elosztása teszi igazán sokoldalúvá. A praktikus esővédő zsákért külön nem kell fizetni, a táska tartozéka. A szokásos lágy hátizsákoktól mergkülönbözteti, hogy a tervezés során figyelmet fordítottak a terhelhetőségre, a sokoldalúságra és a rugalmasságra.

A kompakt, mégis tágas Kappa RA313 egyesíti 1840D poliészter és a hőkezeléssel merevvé formált műanyagok kedvező tulajdonságait.

Két belső rekesszel rendelkezik, mindkettő dupla 180 fokos cipzárral zárható. A központi tároló részbe könnyen elhelyezhető az esőruha, kesztyű, termikus bélés, a táska esővédő huzata és még sok más, amit éppen fontosnak tart a tulajdonosa magával vinni. A második rekesz a hőkezeléssel merevvé tett fedél alatt van, jó elosztású zsebei kisebb tárgyak, dokumentumok befogadására alkalmas.

A külső részen, két hártyás oldalzseb és az állítható pántok szolgálják a komfortot. Az utóbbit arra, szolgál, hogy csökkentse a hátizsák méretét, amikor nincs tele. Az állítható pántok fényvisszaverő lapkákkal fokozzák az aktív biztonságot. Az ideális hátizsák két keréken: kényelmes, széles, párnázott vállpántokkal rendelkezik, állítható a mellkas és a derék területén. A felső fogantyú megkönnyíti a hátizsák kézben hordását. Fekete színben,egy méretben (cm): magasság 48,7, szélessége 27,8, mélysége 13, kapható a hazai forgalmazónál.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes