MIVV dob Honda Crossrunnerre

A 2015-ös legkisebb Honda crossover motorhoz készített a MIVV két végdobot. Az ovális és Speed ​​Edge sorozat üt különböző változatával javítható a motor teljesítményét, és felszerelésüknél probléma mentes az oldal dobozok rögzítése. A MIVV a Honda Crossrunner 2011-es és a nagy testvér Crosstourer 2012-es bevezetése óta folyamatosan együttműködik a japán gyártóval, és ez a szövetség kiállta az idő próbáját.


Ezúttal a figyelmet a VFR800X Crossrunner legújabb modelljére irányították. Ez a modell népszerű, könnyű vezetni, alapjaiban túrás beállítottságú, kényelmes és az aszfaltozott utat elhagyva sem jön zavarba.

Az eredeti kipufogó helyettesítése esetén meglepetésben lehet részük a tulajdonosoknak vezetési szempontból, és a motor megjelenése az új dobbal még inkább hozzájárul, hogy kitűnjön a tömegből. A MIVV nagyon is tisztában van azzal, hogy slip-on gyártmányai népszerűek lesznek. Ezért ovális és SPEED EDGE modelljeit hozzáigazította a Crossrunnerhez.. Az előbbi szén, titán és Inox változatban, az utóbbi a csodálatos “festéssel” Steel fekete Inox kivitelben szénszálas végekkel kapható. A két Honda Crossrunner-hez készült készlet bármelyik konfigurációban felszerelhető, úgy tervezték, hogy ne zavarja a gyári vagy más gyártók által készített dobozok felszerelését. A Crossrunner motor ideális kombinációja a sport stílusnak és a kalandvágynak. Természetesen a sokdalú 782 köbcentis, 16 szelepes, V4-VTEC erőforrás optimalizálása is célja volt a MIVV fejlesztőinek.

A gyári értékeknél magasabb fordulatszámon dolgozik a motor, következésképpen növekedett a teljesítmény és a forgatónyomaték. A nagyobb teljesítmény alacsony fordulatszámon is jelen van már, különösen a SPEED EDGE esetében. Mindez tökéletesen illeszkedik a Honda kipörgésgátló rendszeréhez (HSTC), amely figyeli a hátsó kerék forgási sebességét, szabályozza a nyomaték leadást az útfelület típusának megfelelően. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

 

MODELL

 

 

Teljesítmény (Le)

 

 

Fordulatszám

 

 

Maximális nyomaték (Nm)

 

Fordulatszám
 

Tömeg (Kg)

 

 

STOCK

 

 

 87,1

 

 

10,200

 

 

 64,7

 

 


8,500

 

 

4,900

 

 

MIVV
SPEED EDGE

 

 

 90,9

 

 

10,600

 

 

 67,1

 

 


8,600

 

 

3,100

 

 

Maximális
különbség

 

 

9,8

 

 

12,200

 

 

5,7

 

 

12,200

 

 

 

 

 

MIVV
OVAL CARBON

 

 

 88,0

 

 

10,000

 

 

 64,9

 

 


8,500

 

 

2,800

 

 

Maximális
különbség

 

 


7,8

 

 

11,800

 

 

5,8

 

 

11,800

 

 

 

 


Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes