Új Givi B34 dobozok

Amennyiben tényleg nem kell sok poggyászt vinni, mert nem világjáró túrára indulunk, akkor az egy sisakos dobozokkal is képesek vagyunk megoldani a csomag szállítást. A 34 literes tároló kapacitással rendelkező új GIVI B34 felső dobozt pont az ilyen szállítási feladatokra készítették. A készletben lévő platnival könnyen felszerelhető motorkerékpárra vagy robogóra.

A szivárgás mentes tömítéseknek köszönhetően zord időben is védi a belsejében elhelyezett értékeket.

A Givi szakember gárdája elsősorban a két keréken ingázók szállítási problémáit tartotta szem előtt, amikor a B 34-es felső dobozt tervezték. Elég tágas, elegáns és hosszúkás kontúrokkal rendelkező, kifejezetten minimális oldalirányú kinyúlással rendelkező méretekben gondolkodtak. A tökéletes integrációját a fenti követelményeknek olyan méretekben találták meg, ami.robogók, kis- és közepes motorkerékpárokon egyaránt jól néz ki.

A B34 is rendelkezik a GIVI legújabb generációs gyártású dobozaiba épített fedél nyitó mechanizmussal (nyomógombos nyitás), fokozott merevségű falaival, UV elleni kezelésével meghosszabbítja a termék élettartamát, megjelenése és használata egyet jelent a kiváló minőségű kivitelezéssel. A kipróbált MONOLOCK rendszerrel egyszerűen csatlakoztatható a járműre. Az új felső doboz értékesítése két változatban kezdődik, azonos árú mindkettő, a “szénszálas” kinézet csak a fedélen jelenik meg. Változtatás az oldalsó fényvisszaverőben van a piros B34 verzió és a sötétített B34 TECH verzió között, ezzel hangsúlyozzák a “fém / fekete” kontrasztot az utóbbinál.

Mindkét változat opcionális kiegészítőkkel az egyéni igényekre szabható, ilyen a cserélhető fedél borítás több színben, a háttámla és a biztonsági zár.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes