MO TECH SPECIAL

Az evolúció csúcsa a motokrossz csizmák piacán, így lehetne egy mondattal jellemezni a Stylmartin újdonságát. Műszaki és kényelmi szempontból nem
elhanyagolható változások mellett a megjelenést sem hagyták érintetlenül, és a vásárlóknak a legjobb hír, hogy az ára változatlan maradt. A motokrossz versenyzők speciális követelményeket támasztanak, amit a verseny körülmények és a védelmi funkció követel meg. A Mo Tech Special lábbeli felső bőr része víztaszító, a bélés légáteresztő, a talpa kiváló tapadást biztosít csúszós és sáros terepen.

A lábhoz illeszkedés az olasz gyártónál alap tétel, mert filozófiájuk szerint: „Az üzletben, az első benyomás számít, ami egy pillanat alatt meghozza a döntést.” A kényelmi szempontok kialakítására kiterjedt tanulmányokat és kutatásokat folytattak a gyárban, és sok óra terepmunkát végeztek profi versenyzőkkel, hogy a termék kitűnjön a tömegből. A teljes védelem érdekében kemény poliuretán védők kerültek beépítésre a bokánál, vádli részen, egészen a cserélhető acél orrmerevítőig. Továbbá két fix, csavarokkal, speciális csatlakozóval ellát ott lemez védi a bokarészt a csavarásnak kitett részeken.

Rögzíteni 4 alumínium karral, állítható gyors kioldó mechanizmussal lehet a lábra. A hővédelmi funkciókkal lesz teljes a védelmi rendszer. A csizma egyetlen színben érhető el, de a fehér alapot opcionális színes alkatrészekkel (8 színben) lehet testre szabni a szponzorok és a motorkerékpár színvilágához igazodva. A Mo Tech Special ezzel az Olaszországban tervezett és Európában gyártott a legjobb kivitelű motokrossz csizmává vált. További információval a hazai képviselő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

 

 

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes