Titan motoros farmer

A motorkerékpáron használható farmer nadrágok piacán a következő szintre lépett a Hevik. A gyártó által bemutatott új változat a védelmet, mint fő jellemzőt megtartotta anélkül, hogy a normál viseletet hátrány érné.
A Titan férfi és női változatban készül azonos műszaki megoldásokat felhasználva. A farmer része lett a motoros ruházati kategóriának, ami figyelembe véve a sokoldalúságát nem véletlen, ahogy évtizedeken átívelő népszerűsége is máig töretlen. Az elmúlt ötven évben sokan használták ezt a ruhadarabot szép nyári időben motorozáshoz, és az igényeket felmérve a gyártók óriási lépéseket tettek, hogy ma már rendkívül magas szintű védelmet nyújtsanak a két keréken leselkedő veszélyek ellen.

A Hevik mára rangot vívott ki ebben a kategóriában, a tökéletes illeszkedéssel és a divat elemek használatával.
A lábbelihez illeszkedés érdekében állítható a szárak alsó része, a külső pamut textil Elastan-nal átszőve kellemes viselet, rugalmas betétek növelik a komfortot a belső comb és a térd mögött, valamint az ágyéki régióban hátul. A térd hajlását elősegítő bordázott berakás az első részen még kényelmesebbé teszi a napi használatot.
A belső bélés kevlárból készül a mechanikai behatások, kopás és meleg ellen, a térdnél és a csípőnél kivehetető CE protektorok nyújtanak nagyobb védelmet. Négy zsebbel, gombos, cipzáros rögzítéssel, koptatott színben, 46-56 közötti mérettartományban kapható a hazai forgalmazónál.

Szöveg: Buny
Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes