Stílus ikon GIVI módra – Bonneville T120

A legújabb verziója a klasszikus, de folyamatosan fejlesztett Triumph Bonneville sorozat legnagyobb hengerűrtartalmú modellje nagyobb távlatokat nyit a túrázás terén. A Bonneville-hez a GIVI készített egy könnyű táska rendszert, ami lehetővé teszi, hogy néhány napos túrára elegendő poggyászt tudjon a tulajdonos, a stílus megváltoztatása nélkül felszerelni. Hihetetlenül elegáns matt fekete, grafit és egy sötét barna nyeregtáskáról beszélünk, amely passzol a klasszikus kipufogóhoz és küllős kerekekhez.

A 2016-os T120-hoz készített GIVI kiegészítők, összhangban a régi angol motorok stílusával olyan tartozékokat tartalmaz még, mint az oldal táskák rögzítéséhez használt keretek, bukócsövek. Az univerzális kiegészítőkből is lehet a motor stílusához megfelelőt találni, nézzünk ezekből is néhányat:
SR6410
A fényes fekete csőből készült keret a MONOKEY vagy MONOLOCK felső dobozokat tartja, az előbbihez egy MONOKEY E251 platnit kell beszerezni, a MONOLOCK-hoz az alap készlet része a tartó.
PL6410
Különleges fényes fekete oldal doboztartó MONOKEY rendszerrel. A T120-hoz egy pár műanyag E22 és elegáns alumínium DOLOMITI DLM30 is jól illeszkedik, két kompakt megoldás a doboz kérdésre.
TMT6410
Egy pár MT501 oldalsó táska a Metro -T sorozatból, a leginkább alkalmas egy új klasszikus stílushoz. Az új Multilock rögzítési rendszerrel oldalanként 18 literes táskák csatlakoztathatók.
AL6410A
Különleges rögzítő készlettel felszerelhető a kerek fényszóró fölé a Café Racer-ekre jellemző légterelő, 100AL és 100ALB néven elérhető. Az előbbi eloxált alumínium, az utóbbi eloxált fekete (mérete: 20×25 cm).
TN6410
Különleges bukócső 25 mm-es átmérőjű, festett fényes fekete acél csőből. Elhelyezésére a hengerek magasságában van mód.
MT504 5 literes mágneses táska és az MT502 30 literes, ami hátizsákként is megállja a helyét.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes