Új Yamaha D’elight robogó

Az új D’elight egy kompakt, stílusos és kedvező árú városi robogó, amely azoknak a városlakóknak készült, akik életképes és gazdaságos alternatívát keresnek a tömegközlekedéssel szemben. A kompakt, új vázzal és a legújabb Blue Core motorblokkal ellátott új D’elight tovább erősíti a Yamaha Urban Mobility szegmensét.

Kompakt és pehelykönnyű váz

Csupán 99 kilós feltöltött súlyával és kompakt külső méreteivel a D’elight ideális az olyan a városi ingázók számára, akik funkcionális, praktikus és gazdaságos robogót keresnek. Karcsú váza és rövid, 1 275 mm-es tengelytávolsága biztosítja, hogy ez az egyik legmozgékonyabb és legmanőverezhetőbb robogó ebben a kategóriában, ezért ideális választás kezdő és haladó robogósok számára is.

Egyedi, uniszex dizájn


Az új D’elight a piacnak azt a jelentős részét célozza meg, amely stílusos, funkcionális és kedvező árú robogót keres, amit arra terveztek, hogy megkönnyítse, elviselhetőbbé és élvezhetőbbé tegye a városi életet.  A kifinomult és kompakt új külső erős európai hatással készült, fekete, V-alakú „hűtőrácsot” kapott, amely egyedi, prémium megjelenést ad a D’elight modellnek. A jó láthatóságot  biztosító többreflektoros első irányjelzők a D’elight barátságos arcának „szemei”, ami egyedi és kellemes látványt kölcsönöz ennek a kedvező ár-érték arányú városi ingázónak. Színek: vörös , fekete , fehér.

Kényelem a vezetőnek és az utasnak


A tágas és lapos lábtartó lemez és a 630 mm hosszú kétszemélyes ülés tágas és kényelmes vezetési pozíciót tesz lehetővé. Csupán 800 mm-es ülésmagassággal a D’elight biztosítja, hogy az ember lába könnyedén elérje a talajt. Az utas kényelmét alumínium tandem lábtartók biztosítják, amelyek gombnyomásra nyithatók, illetve rendelkezésre áll egy könnyen elérhető kapaszkodó is, amely illik a D’elight letisztult megjelenéséhez.

Gazdaságos és erős Blue Core motorblokk

A Yamaha mérnökei a D’elight új motorját a vállalat vezető, Blue Core technológiájának felhasználásával tervezték. A technológia a jobb égési hatásfokra és a javított hűtési teljesítményre – valamint a lóerő-veszteség csökkentésére – helyezi a hangsúlyt, és ezáltal nagyobb teljesítményt és jobb üzemanyag-fogyasztást kínál a vásárlóknak.


A Blue Core tervezési megközelítés eredményeként a D’elight kategóriája legjobb üzemanyag fogyasztási értékeit éri el. Az 5,5 literes üzemanyagtartállyal bíró Yamaha D’elight a legnagyobb távolságot képes elérni a kategóriájában, ami azt jelenti, hogy kevesebb időt és pénzt kell a tankolásra fordítani.

Sima és kiegyensúlyozott kezelés
A kompakt és könnyű váz, valamint az osztályon felüli első és hátsó felfüggesztés sima és kényelmes vezetést biztosít. Az újonnan kifejlesztett, pehelykönnyű 6-küllős öntött alumínium kerekek speciálisan kifejlesztett abroncsokkal vannak felszerelve, amelyek hozzájárulnak a gazdaságos fogyasztáshoz az által, hogy csökkentik a gördülési ellenállást.
A kiegyensúlyozott vezetés érdekében a D’elight 12 colos első kerékkel és 10 colos hátsó kerékkel rendelkezik, a 180 mm-es első tárcsafék és a 130 mm-es hátsó dobfék pedig élvezik az egyesített fékrendszer (UBS) előnyeit, így bőséges, egyenletes és irányítható fékerőt biztosítanak.

Praktikus és funkcionális

Az új D’elight nagyméretű ülés alatti tárolórekesszel rendelkezik, különlegesen tervezett négyzetes, lapos fenekű kialakítással, amelyben elfér egy 13 colos laptop vagy egy zárt bukósisak.  A vezető előtt a lábszárvédő légterelőre óra egy praktikus, kapcsos kampót szereltek, amelyre kisebb csomagokat lehet akasztani. A fokozott biztonság érdekében a főkapcsoló kulcsos zárral van ellátva.

Digitális műszerek


A letisztult műszerfalon egy kivilágított mutatóval ellátott, könnyen leolvasható sebességmérő található, míg egy digitális LCD-kijelző az órát, az össz- és a napi kilométer-számlálót, valamint a fogyasztást mutatja.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes