Yamaha YS125: A tökéletes, könnyű városi motorkerékpár

Az egyre több forgalmi dugó és az egyre drágább tömegközlekedés ingázók milliói számára nehezíti meg a munkába járást. A Yamaha elkötelezettje annak, hogy minden ember számára alternatív megoldást nyújtson a városi közlekedésre. Urban Mobility termékcsaládunk olyan változatos, elérhető, kedvező árú, gazdaságos és megbízható modellekből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy mozogj.

Az új Yamaha YS125 sportos, stílusos új dizájnt kapott, ugyanakkor megtartotta a népszerű YBR125 legjobb funkcióit és tulajdonságait. Úgy tervezték, hogy még több embernek imponáljon.

Nagy kerekei és osztályon felüli felfüggesztése egyszerű kezelést biztosítanak, míg alacsony üzemanyag fogyasztása, gazdaságossága és kényelmesebb kialakítása a legpraktikusabb és legmegfizethetőbb könnyű városi motorkerékpárok egyikévé teszi. Az YBR125 népszerűsége az európai városi motorosok körében kategória első, gazdaságos fogyasztásának és kedvező árának köszönhető, melyeket a Yamaha legendás megbízhatóságával ötvöz.

A Yamaha márkakereskedők rengeteg olyan YBR125 motorkerékpárról számolnak be, melyek több mint 100 000 kilométert tettek meg. Ez a bizonyított megbízhatóság – valamint a Yamaha európai márkakereskedői hálózata által nyújtott professzionális támogatás – tette lehetővé, hogy a modell ilyen sok hűséges rajongóra tegyen szert. Több mint 150 000 darabos európai eladásával az YBR125 hosszan tartó sikernek bizonyult az elmúlt 10 évben. A Yamaha az eredeti YBR125 erősségeire építve folytatja az Urban Mobility sikertörténetét a kedvező árú, sportos stílusú, könnyű városi motorkerékpár, az YS125 bemutatásával, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megfeleljen az európai ingázók szükségleteinek és igényeinek.

Az új Yamaha YS125 modellt úgy tervezték, hogy kihangsúlyozza azokat az elemeket, amelyek népszerű városi motorkerékpárrá tették az YBR125 modellt, ugyanakkor kényelmesebb, stílusosabb és vonzóbb megoldást jelentsen napjaink okos, kifinomult ízlésű ingázói számára. Azok az YBR125 tulajdonosok, akik szeretnének az új YS125 modellre váltani, még gazdaságosabb működésre, valamint még kényelmesebb vezetésre számíthatnak. Ugyanakkor a belépő motorosok is, akik most először fognak motorkerékpárt vezetni – és azok, akik egy 50-es robogót vagy egy gazdaságos 125-ös motorkerékpárt cserélnek le –, biztosak lehetnek benne, hogy jól döntenek, amikor a kategória első megbízhatóságot és egyszerű kezelhetőséget garantáló YS125 modellt választják.

Akár forgalmas városi utakon, akár kis mellékutcákban közlekedsz, az YS125 könnyű váza és osztályon felüli felfüggesztése minden utazást könnyebbé és élvezetesebbé tesz. Színek: Fehér, fekete, vörös. A kereskedésekbe 2017. április közepén érkezik.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

 

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes