STYLMARTIN Ace

Az ACE egy új fűzős bokacsizma tavaszra a Stylmartintól. A teljesen kikészített bőrből készült lábbeli praktikus cipzárral illeszkedik a lábhoz. A stílusról már az olasz márka felismerhető. A név könnyen megjegyezhető, sőt már egyet jelent a motorkerékpár univerzummal évtizedek óta. Az ACE célközönsége a csupasz motorokkal, Cafe Racerekkel vagy új klasszikus motorkerékpárokkal közlekedők.

Az elmúlt évben bemutatott karakteres lábbelik sorát egészíti ki a most megjelent újdonság. Kiváló minőségű anyagok, kiváló gyártási szabványok és trendformáló stílus a közös jellemzői a sorozatnak, de az igazi “nyerő kártya” a komfort, az a plusz tényező, ami miatt minden Stylmartin lábbeli tulajdonos ezt a márkát választja.

A “technikai” funkciók nélkülözhetetlenek: a pehelysúly lehetővé teszi, hogy könnyű léptű legyen viselője, akár hosszú séták során is. A 2017-es Ace fűzős, ami együtt jár egy praktikus oldal cipzárral. Az ACE egy bokacsizma, a meleg évszakra kialakított tulajdonságokkal, természetes bőrből. A bélés szintén bőrből készül, alternatívájaként a vízálló membránnak, amit a többi modellnél alkalmaznak. Nagy figyelmet fordítottak a részletekre, a fűzőlyukak, a márka logó, a levehető gumis sebességváltó rátét, mind teljesen egyedivé varázsolják a boka csizmát.

A lábat PU boka védő betétek óvják mindkét oldalon. Csak a természetes barna szín emlékeztet tölgyfa kéregre. A csúszás mentes, antisztatikus olajálló gumitalpa tovább fokozza a biztonságot. Csak barna színben 39-47 mérettartományban kapható a hazai kereskedőnél.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes