Clover Bullet PRO, a retro stílus sztárja

A Clover új bőrkabáttal kedveskedik a nosztalgiázni szándékozó motorosoknak. A Bullet Pro; része a 2017-es kollekciónak, és követi a trendet a “New Classic” motorkerékpár szegmensben. A stílus és az új ruha páratlan rugalmassága, kényelme és védelme nem állnak olyan messze egymástól, mint azt elsőre gondolnánk.

Az elmúlt 36 éves történetében,  a Clover mindig élen járt a motoros ruházat fejlesztése terén. A cég büszkélkedhet több jelentős mérföldkővel a “bőr” gyártása terén, hogy az leginkább megfeleljen a motorosok elvárásainak.

Például ez a márka volt az első, ami tömegesen állította elő a CE 2. szintű minősített bőr ruházatot, hitelesített egyéni védőeszközként. A mai divatnak megfelelően a bőr újra reflektorfénybe került, emiatt a kereslet a vintage stílusú ruhadarabok iránt megnőtt. A tendencia, hogy más legyen a ruházat, ahogy  a motorkerékpárok is (Cafe Racer, egyedi, meztelen, klasszikus) szintén befolyásolja a megjelenést. A CLOVER most belép az arénába a Bullet Pro kétrétegű kabáttal, hajlékony báránybőrt használva 0,8 / 0,9 mm-es vastagságban, és a puha tapintású felülettel. Belülről a termo bélés kivehető, így viselhető egész évben a dzseki. A tervezéssorán meghozott döntéseknek köszönhetően valóban kivételes minőségű és kényelmes kabátokat kínál a gyártó a szabványoknak megfelelő minőségben.

A gallér rész  patentos rögzítéssel szolgálja a pontos illeszkedést a nyaknál,  az alsó szegélyen állítható patentos szárnyak segítenek az övvonal biztosításához, hogy megakadályozza a kellemetlen huzat behatolását. Az ujjaknál cipzáros mandzsetta könnyíti a fel és levételt. A háromféle első zsebbel és finom párnázással a váll részen teszi láthatatlanná a protektort, a könyöknél szintén ezt a megoldást választották. A belső kialakítás lehetővé teszi gerinc protektor behelyezését is, gondolva a vevői igényekre.  A Bullet Pro sötétbarna (étcsokoládé), és  klasszikus fekete színben, 48-58 közötti méret tartományben kapható a hazai forgalmazónál.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes