Hevik Shamal kesztyű

Egy forró, nyári szél, ami északról érkezik, és végig söpör Iránon és az arab félszigeten, ez a Shamal. A HEVIK ennek az időjárási jelenségnek a nevét felhasználva egy új kesztyűt vezetett be, amit különösen azoknak ajánl, akik a meleg évszakban intenzíven használják kétkerekű motoros járműveiket.


A Shamal funkcionális a városban, és kellemes túra társ meleg és száraz területeken. A megjelenésének hála tetszeni fog a robogósoknak, de a csupasz vagy maxi enduro
tulajdonosok is megtalálhatják benne számításukat.

Ez annak köszönhető, hogy egy jól átgondolt koncepció mentén választották ki a felhasznált anyagokat és hozzá a színeket. A anyag szerkezet mikroszálas, Mesh (a bélésben is) és Lycra + bőr betétekkel kombinált a tenyér részen. A szellőző rendszer jól látható, minden ujjon, és a csuklónál lehetővé teszi, hogy a kéz száraz maradjon még nagyon forró napokon is. A részletekre adva például a világos kontrasztos redők és az oldalsó sáv szövet anyaga, elrejti a védelmet. Az alap sötétszürke, fényesített három dimenziós ezüst elemekkel, a zöld alternatív kombináció világos és neon sárga felvarrásokkal, a tenyér részen világosszürke.

A rövid kesztyű, állítható csuklópánttal záródik. A legújabb érintőképernyős technológiával kompatibilis kialakítás (GPS, okos telefon), dombor nyomott logók díszítésként. Méretek: S-től XXL-ig. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes