Kalandra fel! – Yamaha TRACER 700 kiegészítők

A közepes méretű túramotor kategóriában induló Yamaha Tracer 700 már megihlette a Kappa mérnökeit, hogy igazán nagy kalandokra, hosszú utakra megfelelő kiegészítőkkel lássák el a népszerű motort. A cél az volt, hogy legyen bármilyen út, egyedül vagy párban jelentős javulást tudjanak elérni a vezetési és utazási komfort terén.


Yamaha 700 köbcentis blokkjának világméretű sikerét az MT-07 és a XSR 700 esetében már láttuk, a jól bevált soros kéthengeres blokkra építve készült a TRACER 700.

Egy új, közepes méretű motorkerékpár, ami ilyen sikeres, nem maradhatott érintetlen a Kappa részéről. Készítettek egy olyan sorozatot, amellyel a tulajdonosok egyéni igényeiket szem előtt tartva tudják összeválogatni a legmegfelelőbb kiegészítőket kalandjaikhoz. A Kappa klasszikus triumvirátusa  a felső + oldalsó dobozok a legtöbb csomagteret kínálják.  A gyors kioldóval rendelkező oldaldobozokhoz tartozó tartók akár egy perc alatt leszerelhetők. A KLR2130 tartóhoz minden Monokey rendszerű doboz, beleértve a KVenture alumíniumból készült dobozok is csatlakoztathatók. A KLXR2130  tartóval az áramvonalas és kompakt K33 oldalsó dobozok kerülhetnek fel. A legjobb választás azonban a KZ2130, amire Monokey és Monolock dobozok is rögzíthetők. Csak párosítani a megfelelő adapterrel. A KAPPA kínálatából azok is találnak megfeleő tartót, akik a könnyű táskákat részesítik előnyben, nekik  a TST2130 jelenthet megoldást a csomagszállításra. A tanktáska egyszerű és gyors rögzítéséhez a Tanklock rendszer BF05K karimára szerelhető adapterét ajánlják.

A szélvédelem területén három termék közül választhatnak a tulajdonosok, az évszaknak megfelelően, a vezető magasságához, az átlagsebességhez igazodva. Minden modell könnyen felszerelhető az eredeti szélvédő helyére. A KD2130S színezett kivitelben, 12 cm-rel magasabb, mint az eredeti (51x41cm), a KD2130ST modell, átlátszó, 17 cm-rel magasabb a gyárinál(56x41cm), és a harmadik lehetőség az alacsony, sportos kialakítású KD2130BO, matt fekete, nagyon diszkrét és ideális nyári használatra.

A TRACER 700-hoz klasszikus, karter és hengert védő, valamint az előzőeket egyesítő és a hűtőt is védő bukócső is kapható KN2130 és KNH2130,kódnév alatt 25mm vastag acél csőből. Maradjunk a hűtőnél, mert erre  egy külön védőeszközt is kínálnak, úgy hívják KPR2130.A KAPPA gondolt a sár és kosz felverődés kérdésére is, a KRM01 univerzális hátsó sárvédő kiegészítő felszerelhető a RM2130KIT speciális rögzítő szettel  a bal oldalára a lengőkarnak.

További univerzális extraként kaphatóak halogén lámpák KS310 kód alatt, amelyet a bukócsőre vagy az LS2130 kombinációval jelzett kiegészítővel lehet rögzíteni. Fokozott védelmet biztosít az ABS műanyagból készült Yamaha kézvédőre szerelhető EH2130K magasító. Hihetetlenül hasznos lehet a különleges alumínium és acél kombinációjával készített oldal támasz szélesítés ES2130K számmal keresendő a katalógusban.

A KFB2130 konzol a legjobb támogatás a GPS vagy okostelefon rögzítésre, különös tekintettel annak pozíciójára, ami közvetlen a műszerfalnál helyezi el az eszközöket. További részletekkel a hazai forgalmazót érdemes keresni.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes