Két új sport kesztyű a Clovertól

Ahogyan a kabát és sisak választás gondosan megtervezett döntés eredménye, úgy a kesztyűt is így kell megválasztani a stílus és a felhasználás szempontjai szerint. A kezünk is megérdemli a legjobb védelmet, ezért a Clover egy évtizeddel ezelőtt a kutatás és fejlesztési részlegén elindult a sport kesztyű projekt, aminek legmodernebb képviselőit RS-8 és RSC-3 néven ismerhetünk meg. A 2017-es kesztyű kollekció több mint húsz különböző modellt állít csata sorba, minden típusú felhasználásra felkészülve.

A túra – sport – csupasz motorosoknak szánt kategóriában, vessünk egy közelebbi pillantást az RS-8 versenypályára szánt, és az RSC-3 sport kesztyűkre. Közös bennük egy érdekes technikai megoldás, amely „elválasztja” a csuklót a kesztyű többi részétől.

Ez a plusz tényező nagyobb mozgásszabadságot ad a kéznek, és védi az alkarokat. Az RS-8 versenyzésre tervezett kesztyű kenguru bőr és a csúszásgátló mikroszálas anyag ügyes kombinációja védi a tenyeret és marhabőr a kézfejet. Jellemzője még a hi-tech szénszálas Amour a csuklónál TPR erősítéssel, a külső szélén a merevséget és súlyt nem növelő kopás elleni védelem szolgálja a biztonságot. Az erősített bőr rétegek a tenyéren kívül az ujjak külső szélére is kiterjednek, mindez dupla varrással megerősítve a leginkább veszélyeztetett területeket.

A verseny kesztyű hosszú szára azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet szellőzik megfelelően a kéz. Az RS-8 szellőző nyílásai a csuklón és az ujjaknál szolgálják a kényelmet és illeszkedés szempontjából sem érheti szó a ház elejét. A Clover igazi mestere a méretezésnek, ezt tapasztalhatjuk a ruhakollekciónál is. Miután felpróbáltuk, akkor fogjuk értékelni a csuklónál a gumírozott harmonikaszerű redőket és az állítható mandzsettát a lezáró szíjjal. A színválaszték a merész, fluoreszkáló sárga betétekkel hozzájárul az aktív biztonsághoz. További kombinációk: piros / fehér; fekete-fehér; fehér / sárga. Méretek: XS – 3XL.


Az RSC-3 nyári, sportos kesztyűt a gyorsasági és csupasz motorkerékpárok tulajdonosainak ajánlja a gyártó. Ehhez a modellhez kiválasztott marhabőrhöz párosították a csúszásgátló mikroszálas anyagot a tenyér résznél. A felhasználás módjához illeszkedően szénszálas és a PU protektorok védik az ujjperceket. A termoplasztikus gumi (TPR)
erősítések a mutatóujj és kézhátat védik, az utóbbi kiegészítve párnázattal.

Az RSC-3 szellőző nyílásai az ujjperceknél, és a kézfejen kaptak helyet. Az optimális komfortérzetet elsősorban a nagyobb rugalmasság biztosító kézfej és csukló közötti résznek köszönheti használója. Ezt tovább növeli a rugalmas redő a csukló mandzsettáján.

A hüvelyk- és mutatóujj kialakítása kompatibilis az érintőképernyős készülékekhez. Színek: fehér / piros; fekete-fehér; fekete / fekete. Méretek: XS – 3XL. Az érdeklődők információ éhségét a hazai forgalmazó tiszte enyhíteni.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes