Stylmartin Seattle fekete „öregített” változatban

Tíz modellből áll jelenleg a Stylmartin motorkerékpárosoknak gyártott cipőinek száma, ami valóban egyedülálló. Az évek során változó trendek diktáltak, felemelkedés és bukás egyaránt kijutott a különböző stílusoknak, azonban a gyűjtemény egyik tagja kiállta az idő próbáját, ez a Seattle. Az olajos velúr bőr kinézete most a hölgyek számára is elérhető, mert a közelmúltban kisebb méretben is megjelent ez a sláger termék, amelyben a stílus és a védelem kéz a kézben jár.


Nos, ha visszanézünk 2013-ba, amikor a Stylmartin elindította új városi használatra szánt Seattle, Miami és Philadelphia névre keresztelt termékeit, akkor láthatjuk az azonnali siker nem csak az olasz piacon volt csak mérhető.

Még mindig népszerű a bőr cipők között, amit vízállósága, védő funkciói és rendkívül kényelme tesz vonzóvá. Sőt, annyira kényelmes, hogy mindennapi viseletként használják akkor is, ha a motor vagy a robogó a garázsban áll. A „kényelmes viselet” olyan megoldásnak köszönhető, amely javítja a láb támasztását. Végül, de nem utolsósorban, az anatómiai kialakítású, kivehető és mikro perforált talpbetét szellőzik. A felső olajos velúr bőr kinézete, víztaszító kezelést kapott, belső része vízálló és lélegző membránnal egészül ki,és PU boka protektorok védenek a sérüléstől.

A megerősített lábfej borítás az elhasználódásnak kitett területeken – mint a sebességváltó- növeli az élettartamot. Ez a modell megfelel az EN 13634: 2010 biztonsági szabvány 2. szintjének. A Seattle fekete színű modellje nyugdíjba vonul. Két díszítés, a fluo sárga élek és egy további kis sárga reflex betét található az újdonságon. A csúszásmentes talp szürke-fekete, a rögzítésről fűző gondoskodik. A felső rész „öregített” fekete színben, 36-47 méret tartományban kapható a hazai forgalmazónál.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes