Légy stílusos minden egyes kilométeren

A 2017-es motoros szezon kezdetével az ikonikus márka, a Harley-Davidson egy teljesen új, professzionális és stílusos motoros ruházati kollekciót mutat be. A ruhák és kiegészítők
ötvözik a tökéletes funkcionalitást és a prémium minőséget. Úgy alkottak meg minden egyes darabot, hogy maximális biztonságot és természetesen kényelmet nyújtsanak, miközben a divatos, stílusos részletekre is kiemelten odafigyeltek.

Ez által született meg a motoros ruházat legújabb dimenziója, amely minden egyes

kilométeren fantasztikus érzetet ad, miközben stílusával, a motorról leszállva is kiválóan megállja a helyét, méltó kiegészítője lesz az úgynevezett ’BikeLife” minden pillanatának.

A kollekció darabjain a sötét színek dominálnak, főként a fekete és a sötét barna árnyalatai köszönnek vissza róluk.

Az eredeti bőr és textil dzsekik, kabátok az impregnálásnak és professzionális eljárásoknak köszönhetően teljesen vízhatlanok.

A férfi és női kesztyűk pedig tökéletes kiegészítői a ruházatnak, a biztonság és a stílus oltárán egyaránt felteszik az i-re a pontot.

Nem kell többé azon aggódni, hogy a motorról leszállva milyen hatást kelt megjelenésed, hiszen a divatos darabok igazán vonzó külsőt kölcsönöznek.

Öltsd magadra a Harley külsőt, pattanj nyeregbe és vesd bele magad a motoros kalandokba! Légy feltűnő, nem csak a motorkerékpárodon!

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes