2017-es MAX TARTOZÉKOK

16 évvel ezelőtt a TMAX megváltoztatta a robogók világának arculatát, és egy teljesen új kategóriát hozott létre. Azóta a Yamaha TMAX megerősödött, és napjainkban ez a befolyásos maxi robogó uralja a piacot. A TMAX a Yamaha által valaha alkotott legmeghatározóbb és legjelentősebb nagy teljesítményű kétkerekű, melyből 2001-es első megjelenése óta több mint negyedmillió darabot adtak el.
Az újragondolt, sportos és dinamikus kinézetű, könnyű alumínium vázzal és modern elektronikus vezérléssel rendelkező 2017-es modell újraírja a MAX szabályait. Három különböző verzióban érhető el: TMAX, TMAX SX és TMAX DX.


Rengeteg eredeti Yamaha tartozékot fejlesztettünk ki az izgalmas, új TMAX modellekhez, hogy a tulajdonosok kedvük szerint személyre szabhassák robogójukat.


Az eredeti tartozékok széles választékában minden megtalálható a praktikus elemektől kezdve – mint például a hátsó dobozok és belső táskák -, a kényelmi termékeken át – többek között a kényelmes ülés, a háttámla és a markolatfűtés – az olyan sportkedvelő vevők számára készült tartozékokig, mint az Akrapovič kipufogórendszer, a sportszélvédő és rendszámtáblatartó is. A 2017-es termékcsalád részei az egyszerűen felszerelhető elemek is – többek között a színes utaslábtartók, a fékkarok és a védőelemek -, melyek révén könnyedén egyedivé varázsolhatod a TMAX robogódat, hogy kifejezhesd vele a személyiséged, és újraírd a MAX szabályait.

My TMAX Connect alkalmazás a Vodafone támogatásával
A Yamaha és a Vodafone összefogott, hogy megalkossák az új és innovatív My TMAX Connect alkalmazást, mely a kapcsolt szolgáltatások új korába vezeti be a maxi robogók tulajdonosait.

A Yamaha TMAX SX és TMAX DX modelleken alapfelszereltségként megtalálható exkluzív mobilalkalmazás a beépített GPS-nek és az erre a célra kifejlesztett telemetriarendszernek köszönhetően a funkciók és információk egy teljesen új világát nyitja meg a TMAX-ot vezetők számára, a dolgok internetéhez (IoT) kapcsolva őket.  A My TMAX Connect alkalmazás használatával minden TMAX SX- és TMAX DX-tulajdonos szolgáltatások széles köréhez férhet hozzá, beleértve a motorkövető funkciót, a távműködtetésű kürtöt és vészvillogót, a sebességriasztást, a geofence funkciót és az útvonaljelentést Európa legtöbb országában. A számos hasznos funkció és információ mellett a rendszer a Vodafone biztonsági üzemeltetési központjain keresztül segít megvédeni a TMAX SX és TMAX DX robogókat.  A Yamaha az első TMAX SX és TMAX DX vásárlók számára az alkalmazás első évi előfizetését ajándékba adja. Számukra az alkalmazás csak az első év lejárta után válik fizetőssé.

A My TMAX Connect alkalmazás funkcióival, előfizetésével és aktiválásával kapcsolatos bővebb információkat a www.my-tmax-connect.eu honlapon találod meg.
A My TMAX Connect alkalmazás február végén lesz elérhető iOS és Android rendszerekre, így bevetésre készen áll majd, amikor 2017 áprilisában piacra kerülnek a TMAX modellek.
Eredeti tartozékok az új X-MAX 300 modellhez

Az új X-MAX 300 tavasszal érkezik a boltokba, így a Yamaha végre bemutathatja az eredeti tartozékok választékát ehhez a sokoldalú és izgalmas városi robogóhoz.  Stílusos kialakításával, nagy teljesítményével és kiemelkedő funkcionalitásával ez az új sportrobogó azt a lehetőséget rejti magában, hogy arra vágyj, amire szükséged van.

Az X-MAX 300 eredeti tartozékai segítségével a motorosok továbbfejleszthetik ennek a sportos és sokoldalú robogónak a képességeit – mely a mindennapos ingázásoktól kezdve a kikapcsolódásra szánt hétvégéig mindennel gond nélkül megbirkózik.
A városi és sportos eredeti tartozékok széles választéka – mint például hátsó dobozok, háttámlák, ülés alatti csomagtartó-elválasztó, mindennapi városi használathoz kialakított szélvédő, Akrapovič slip-on kipufogódob, lábtartó panelek, valamint sportszélvédő a sportos megjelenéshez – révén a tulajdonosok teljes mértékben saját ízlésüknek megfelelően alakíthatják át X-MAX 300 robogójukat.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes