IMPACT PRO – Micsoda érzés!

Az IMPACT EVO modell evolúcióját láthatjuk, amelyhez az alapul szolgáló koncepció a “PRO” nevű márka család volt, ez utóbbit a triál világbajnokságában versenyzők észrevételei alapján alakították ki. Olyan megoldások kifejlesztése volt a cél, ami képes javítani az érzékenységet a lábaknál, az egyensúly a pedál működtetések terén ez ebben a szakágban elengedhetetlen.


A TRIAL motorosoknak kialakított lábbeli kialakításához partner volt a Stylmartin.

Az IMPACT RS modell olajozott bőr kinézettel indult, majd az új irányzatának úttörőjeként később az EVO verzió csatlakozott, és most itt a PRO. Tekintettel a technikai innováció mennyiségére, az IMPACT PRO akár lehetne egy “új modell” is.

A triál motorozás az egyik leginkább kihívást jelentő sport, ahol könnyű és erős motorkerékpárokat használnak, és lovasaik bizonytalanul billegnek a sziklákon vagy a fa törzseken.

Ebben az összefüggésben minden olyan új módosítás, amely biztosítja a láb mozgásának szabadságát, valóban különbséget tesz a verseny teljesítményben. Három állítható gyors kioldó csattal ellátott felső rész lehetővé teszi a boka terület flexibilis mozgását, a csizma természetes és ergonomikus használatát.

Ami a biztonságot illeti, a sín a sípcsontnál, sarok védelem és a bokákat védő PU betétek. A belső bélés 100%-ig vízálló, anatómiai belső párnázattal és kemény, csúszásgátló talppal készül a verseny kész csizma.

A Stylmartin által kínált színek tökéletesen illeszkednek a piacon kapható triál motorkerékpárokhoz: fehér-piros, fluo sárga, fehér- kék-fluo sárga. A kapható méretek 38-tól 47-ig. Az érdeklődőket várja a hazai képviselet, előreláthatólag május végétől kerül hozzájuk az első szállítmány.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes