Kappa K400N és NT felső dobozok

A robogók és a kis és közepes méretű motorkerékpárosok számára készítette el legújabb felső dobozát a Kappa. Különös hangsúlyt fektetve a megjelenésre – lásd a szénszálakat – és a kapacitásra, amelynek köszönhetően könnyen befogad az újdonság egy zárt sisakot. A Monolock rendszerű platnikra ráhelyezni, a helyére illeszteni, és a zár bekattan.


A Kappa Monolock termékcsaládja jelenleg 9 különböző modellt tartalmaz. Ezek a K26-tól a K47 Mantáig
tejed, 26 litertől 47 literes űrtartalomig. E két modell között találunk méretük, formájuk és külső felület kialakítás tekintetében eltérő dobozokat.

Az új K400 bevezetése további “dimenziót” nyit, a 40 liter belső térfogat valamint a továbbfejlesztett megjelenés, amely a fekete dombor nyomott felülettől a szénszálas mintázatú felső fedélig új dimenziót nyit ebben a tekintetben is. Ez a felső doboz is két változatban kapható, az N és az NT típust a piros vagy füst színű fényvisszaverő betétek különböztetik meg egymástól. A K400 könnyedén elnyel egy zárt sisakot, esőruhát és más apró kiegészítőket, ami a “városi” közlekedésben, a napi ingázás során valamint a kisebb kirándulásokhoz elegendő lehet. A MICRO 3-as zár lehetővé teszi, hogy a felső doboz könnyen és gyorsan záródjon a fedél lefelé nyomásával. A KAPPA tartozékai között festett felső burkolat, puha belső zsák, biztonsági zár készlet és egy kényelmes háttámla is rendelhető. A K400N / NT méretei (cm-ben): 33,1 x 43,5 x 49,8. A termékről további információval a helyi képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes