A Yamaha és Abarth közös roadshow-ja Magyarországon

Két márka. Közös szenvedély – ezzel a szlogennel indított közös roadshow-t a Yamaha és az Abarth Magyarországon. Hogy mi a közös a japán motoros márkában és az olasz tuningcégben? Több, mint elsőre gondolnánk. A két márka kapcsolata több évre tekint vissza, egyebek mellett az Abarth idén már harmadik éve hivatalos autós partnere a Yamaha gyári MotoGP csapatának és más alakulatainak partnereként is láthatjuk.

Az Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition (140 lóerő helyett 160 lóerős kivitel) és az Abarth 695 Biposto Yamaha Factory Racing Edition a maga 190 lóerejével is a fenti partnerség eredménye. Idén a két cég új szintre emelte az együttműködést, amikor a Yamaha első alkalommal társult Olaszország egyik legelismertebb autóversenyző márkájával, hogy létrehozzanak egy gyári, limitált kiadású Café Racert, a mindössze 695 sorszámozott darabszámban kiadott Yamaha XSR900 Abarth-ot. A motorkerékpár ugyanabban a sportos szürke kivitelben tündököl, mint az Abarth 695 XSR Yamaha.

Stílus és teljesítmény – csak a kerekek száma különbözik

Az Abarth több mint 60 éve foglalkozik versenyzéssel. Az olasz dizájnelemeket alkalmazó, versenyre termett génekkel rendelkező vállalat történelme és filozófiája tökéletesen kiegészíti a Yamaháét. Mindkét márka modelljeinek fontos jellemzője az egyedi stílus, a minőség és a teljesítmény, amely felpörgeti az ember szívét, amiről most bárki meggyőződhet.

A 2017-es Yamaha-Abarth Roadshow elkezdődött!

Az ingyenes eseménysorozaton az érdeklődők nemcsak megtekinthetik, de ki is próbálhatják a Yamaha legújabb motorkerékpárjait és az Abarth 595-öt. Ehhez csak a megfelelő kategóriájú jogosítványra van szükség.

Időpontok és helyszínek

(a szervezők a változás jogát fenntartják)

Dátum

Helyszín

Résztvevő Yamaha

márkakereskedés

2017.05.21.

vasárnap

Komáromi Balesetmegelőzési Nap
Komárom, Bem József u.
Yamaha Top

www.yamahatop.hu

2017.06.10.

szombat

Yamaha Harmati Törökbálint

Törökbálint, Tó u. 2.

Yamaha Harmati

www.harmatiyamaha.hu

2017.06.17.

szombat

Yamaha Kalmár Szeged

Szeged, Algyői út 58.

Kalmár Motor

www.kalmarmotor.hu

2017.07.01. szombat

Yamaha Karsai Nyíregyháza

Nyíregyháza, Bocskai u. 13.

Yamaha Karsai

www.yamahakarsai.hu

2017.07.14.

péntek

Yamaha Bonus Szombathely

Szombathely, Zanati út 27/a

Bonus Kft.

www.bonuskft.com/hu

2017.07.15.

szombat

Balaton déli part (külső helyszín) Bajnok Motor

www.bajnokmotor.hu

2017.07.21.

péntek

Kecskemét (külső helyszín) Rodeo Ride34 Kft.

Sztárvendég az Abarth Spider 124.

Minden motorost és (még) nem motorost szeretettel várnak – nem számít, hogy éppen milyen márkával hajt az illető. Az eseményekre kilátogatók beszélgethetnek a Yamaha és az Abarth magyarországi képviselőivel, kérdéseket tehetnek fel, és akár le is csaphatnak a kedvenc modelledre. Mivel készülnek még? Gyerekprogramokkal, ajándékokkal, nyereményjátékkal, zenével, tanácsadással, különleges vendégekkel és sok minden mással. A program helyszínenként eltér. A részletes információk folyamatosan frissülnek a roadshow honlapján: www.yamaha-motor.eu/hu/products/motorcycles/yamaha-abarth-tour A tesztmotorozás feltételeiről és menetéről szintén a fenti linken tájékozódhatnak. A tesztmotorok listája helyszínenként eltér.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes