Givi S410 TROLLEY

Van egy Monokey táskája, vagy most készül vásárolni egyet? Ma már van egy másik lehetőség, amivel könnyen másképp is használhatja az S410 tartozék segítségével. A GIVI által kidolgozott “intelligens” termékcsaládnak része ez az újdonság, ami nem csak a repülőtereken divatos mostantól, hanem a motorkerékpárok mellett is.


A motorkerékpárra szerelt bőröndök szállítását teszi rendkívül kényelmessé. Ez minden motorosnak jól jöhet, aki rendszeresen közlekedik felső dobozzal.

A kerekekkel ellátott felső tartó és a teleszkópos fogantyú gondoskodik arról, hogy egy egyszerű kulcs fordítással gyorsan eltávolítható a járműről és könnyen húzhassuk magunk mellett gyalog. Az úgynevezett “hagyományos” használat mellett az S410 mindegyik „puha” poggyász szállítására is használható, mint a kerekes szállítási alap, amire a csomagtartó hevederekkel rögzíthető a poggyász. Biztos, hogy a felsorolt funkciók felkeltik a hölgy motorosok érdeklődését, mivel még a nyeregben is nagyobb csomagtartó kapacitásra van szükségük, mint férfi partnerüknek.

Az S410 technikai szempontból felsõ felülete normál Monokey rögzítéssel rendelkezik, hogy rögzíteni tudja a felső dobozt, míg az alsó felület a felső doboz alapjává válik és a motorkerékpár vagy robogó Monokey platnijához csatlakozik. A teleszkópos fogantyú alumíniumból készül, a fogantyú meghosszabbításának kioldó gombját puha gumiból készült, hogy kényelmes tapintású legyen és kiváló tapadást biztosítson. A golyóscsapágyra szerelt kerekek egyenletes mozgást biztosítanak még egyenetlen felületeken is. A nyitó és reteszelő mechanizmus biztonsági zár rendszere már ismerős a felső és oldal dobozokról. A „kocsi” anyaga üvegszálas és fröccsöntött műanyag keveréke, karcmentes külső felülettel.

Felső és alsó Monokey csatolási lehetőséggel. Alumínium teleszkópos fogantyú, ami 4 részesre húzható ki. Hat rögzítési pont a csomagoknak, tömege közel 2,3 kg. A gyártó rövid ismertetője itt tekinthető meg: Givi Trolley.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes