BMW Motorrad Spezial

Az R nineT megjelenésével a BMW Motorrad korán felismerte a személyre szabhatóság iránti igényt és a modellcsalád öttagúra bővítésével fontos további fontos lépéseket is tett. A BMW Motorrad most a BMW Spezial-lal bővíti a személyre szabhatósági programját, amelynek  keretében gyárilag elérhető különleges dizájn-, teljesítménynövelő- és exkluzív opciókat kínál. A legkiválóbb anyagok, szakképzettség, a részletek iránti igényesség, valamint a motorkerékpárok megjelenéséhez harmonikusan illeszkedő alkatrészek határozzák meg a BMW Motorrad Spezial-t.

A Spezial felszerelések kezdetben a Túra és a Heritage modellekhez érhetőek el, de a kínálat folyamatosan bővülni fog.

A tervezési és fejlesztési szakaszoktól kezdődően egészen a tesztelésig a Spezial program alkatrészei megfelelnek a BMW Motorrad magas színvonalának, így egészítik ki a jelenlegi termékportfóliót a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve. A konfiguráció során az ügyfél kétféleképpen járhat el: motorkerékpárja megjelenését személyre szabhatja a Spezial opciókat megrendelve, amelyeket a gyártás során szerelnek fel, továbbá utólag is válogathat a különleges kiegészítők közül a jövőben a „Spezial World” kínálatból, ahol minden igénye teljesülhet.

Míg számos gyártó szinte kizárólag utólagosan felszerelhető kiegészítőket kínál, addig a BMW Motorradnál több évtizedes hagyománya van a gyári opcióként rendelhető felszereléseknek. Az opciók és kiegészítők szerepelnek a jármű számláján, így teljes mértékben érvényes rájuk a gyári jótállás és együtt finanszírozhatók a motorkerékpárral, ezáltal pénzt és időt takarít meg az ügyfelek számára. A BMW Motorrad Spezial megjelenésével egy új generációs BMW Motorrad konfigurátor is bevezetésre kerül.

Ez az első alkalom, hogy a gyári opciók mellett a speciális kiegészítők nagy része is kiválasztható az R nineT modellcsalád digitális bemutatóterén. Így az érdeklődők személyre szabhatják BMW motorkerékpárjukat a különleges kiegészítőkkel/Spezial alkatrészekkel és a gyártás előtt szemügyre vehetik motorkerékpárjukat. Az új BMW Motorrad Spezial program 2017 augusztusában az alábbi termékekkel indul:
Heritage modellek:


R nineT
– Különleges fényezések: Fekete/Vintage (Blackstorm metallic/Vintage), Kék/alumínium (Blueplanet metallic/aluminium).
R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler, R nineT Racer, R nineT Urban G/S
– Mart alkatrészek: Option 719 Classic, Option 719 Storm, Option 719 Club Sport.


Túra modellek:
R 1200 RT, K 1600 GT, K 1600 GTL
Option 719 fényezések: Kék (Blueplanet metallic), Fekete (Sprkling storm metallic)
Részletek: kézzel festett platina színű dekorcsíkok, színjátszó fényezés a legmagasabb minőségű pigmentekkel ellátott festéknek, köszönhetően. Option 719 ülés.
Részletek: Barna motorkerékpár ülés, díszítő varrások és dombornyomás kombinációja. Option 719” logo.
K 1600 GT, K 1600 GTL, K 1600 B
Option 719 kovácsolt kerekek

Szöveg és kép: BMW Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes