HEVIK California kesztyű

Ez a nyári kesztyű második változata, amelyet a HEVIK a legendás “nyugati partra”  figyelemmel keresztelt California névre. A 2015-ben indult termék most visszatér a piacra, kicsit átdolgozva, hogy megfeleljen az új európai előírásoknak, amelyek a motorosok kézvédelmére viselt védőruházatra vonatkozik. A California-R ajánlott maxi-robogósok és csupasz motoron közlekedők számára, elsősorban városi környezetben.


A CALIFORNIA-R  CE minősítésű nyári kesztyűje (a téli verzió neve STOCCOLMA) megfelel az  EN13594: 2015 direktíva tesztjét sikeresen véve, megfelel az  1. szintű PPE (személyi védőfelszerelés) minősítésnek.


A kesztyű, a márka által megfogalmazott tendenciákat követi. Ez egy szellős kesztyű, amelynek anyagkombinációjára és a kidolgozás részleteire egyaránt nagy gondot fordítottak. Egészen őszintén kiváló választás azoknak, akik a nyári szezonban ingázásra használják motorjukat. A modell új változata továbbra is a lélegző képességre fókuszál, és ehhez párosították a jobb minőségű anyagokat, a nagyobb kényelmet, de mindenekelőtt a működtetésre használt kézrészek jobb érzékelhetőségét, a megnövelt mérettartományt és az érintőképernyős technológia kompatibilitását.


Szerkezetileg poliészter, gumírozott mikro szálas ujjakkal, perforált hálóval a kézfej hátsó részén és ujjakon, neoprén mandzsettával és bőrbetétekkel szeretne hódítani az újdonság. Légáteresztő béléssel rendelkezik, a mandzsettazár nagyon kényelmes és biztonságos.  Egy jól megtervezett, állítható horgot és hurokpántot alakítottak ki, ami megkönnyíti a behelyezést, és szilárdan megtartja a kézen. A kezek védelmét a kézháton merev polikarbonát páncélzatra bízták, az ujjak alsó részén és az ujjak alatt  lévő merev EVA szövet tovább növeli.

A fekete színben kapható, a CALIFORNIA-R kesztyű aktív védelmet nyújt, amelyet a két középső ujjnál elhelyezett fényvisszaverő betét emeli még. Méretek: XS-től 3XL-ig. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendwelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes