A puha táskák visszatérnek

Három új javaslatot terjesztett elő az Ultima-T puha táskákkal a GIVI, hogy megfeleljen a felhasználók széles körének csomag szállítás ügyben, a maxi enduróktól a túrásokon keresztül az új klasszikusokig. A tervezés, a kapacitás, az anyagminőség, a rögzítő rendszerek és a teljes vízszigetelés nagyon meggyőző
keverékét sikerült előállítaniuk.

Az Ultima-T jelenleg a legreprezentatívabb választékát nyújtják az UT806, az UT807 és az UT808 “tárolóeszközök” a motorkerékpárok és robogók számára.

Az évek során úgy alakultak a piaci viszonyok, hogy ezek a táskák ma a hagyományos kemény dobozos trió teljes jogú alternatívái lettek. Ezek a táskák optimális védelmet nyújtanak az időjárás ellen, és egyaránt használhatók mind “off”, mind az “on” útszakaszokon. A klasszikus motorkerékpárok növekvő népszerűsége mellett ezek a felső és oldalsó táskák ennél a tulajdonosi körnél is a célpontba kerültek. Az összes felhasznált anyag REACH-kompatibilis.


UT806
Ez egy nagy kapacitású táska (65 liter), amelyet úgy terveztek, hogy egyenesen a hátsó nyeregre üljön az alaplapjának hajlított kialakításának köszönhetően. Ha a hátsó nyeregrészt utas foglalja el, akkor a csomagtartóhoz csatlakoztatható. Robusztus felépítése az egyik legjobb tulajdonsága, amit erős textíliák, polimer habok és bevonattal ellátott textilanyagok felhasználásával készített konstrukció eredményez. Az UT806-nak számos gazdag részletet tartalmaz: minden a helyén van, a hasznos és sokoldalú belső és külső rekeszeknek köszönhetően.

A felső nyílás lehetővé teszi a fő rekeszhez való hozzáférést még akkor is, ha a táska a motorkerékpárhoz vagy robogóhoz van rögzítve. A vízszigetelés magas színvonalú, kettős rétegű konstrukció a kiegészítő vízszintes varrással rendelkező rip-stop nylon védőburkolatnak köszönhetően.
Egyéb jellemzők: Hypalon betétek. Maximális ellenállás az UV sugarak ellen. Fényvisszaverő minta a nagyobb láthatóság érdekében. Állítható párnázott vállpánt és univerzális rögzítőpántok. Méret (cm-ben): 68 (hossz) x 42 (magasság) x 34 (szélesség).


UT807
Ha a nagy táska által kínált 65 liter nem elegendő, akkor “duplázzuk” meg az UT807-tel, egy kompakt (és bővíthető) 20 literes táskával, amit az UT806 tetejére csatlakoztathatunk. Az alkalmazott anyagok és
a koncepció megegyezik az UT806-nál leírtakkal. Robusztus felépítése és kialakítása táskaként is használható.
Egyéb jellemzők: Univerzális rögzítőpántok. Gumi fogantyú. Állítható párnázott vállpánt. Méret (cm-ben): 39 (hossz) x 19,5 (magasság) x 20 (szélesség).


UT808
Ez a betű és szám kombináció az oldalsó táska jelölése az Ultima-T családból. További 50 literes kapacitást kínálnak (mindegyik táska esetében 25 liter), és tervezésük során szempont volt, hogy “maradjanak a helyükön” a motor oldalán, ezért félig merev a szerkezetük. Megerősített panelekkel és hevederekkel csatlakoznak az UT808 táskákhoz, és kitűnően illeszkednek a PL és PLX oldalkeretekhez. Akik korábban felszerelték a doboz tartó kereteket, alternatívaként használhatják a hétvégi túrákhoz,
a merev oldal táskák helyett. Az ilyen tartó nélküli motorosoknak az UT808 oldalsó táskákhoz méretezett univerzális szerelő készlet segít a felszerelésben.

A táskáknál 100% -os vízhatlanság érhető el, a felső feltekerhető résznek hála. Amennyiben kisebb a táskákban elhelyezett poggyász terjedelme, mint a táska kapacitása, akkor a hevederekkel könnyen redukálható a külső méret.
Egyéb jellemzők: Hypalon betétek. Maximális ellenállás az UV sugarak ellen. Fényvisszaverő minta a nagyobb láthatóság érdekében. Univerzális rögzítőpántok, teljes kompatibilitás a PL és PLX
keretrendszerekkel. Méret (cm-ben): 23 (hossz) x 25 (magasság) x 35 (szélesség).

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes