Kappa okos telefon tartó

Az új, univerzális okos telefon tartóval biztonságosan csatlakoztatható a “multimédiás mobiltelefon”
motorkerékpárokhoz, robogókhoz. A Kappa két különböző méretben készíti a jelenleg forgalomban lévő készülékek többségének befogadására alkalmas kiegészítőjét.


A motorkerékpár kiegészítők egyik legaktívabb és legtermékenyebb gyártója által bemutatott KS920, a márkanév katalógusában már szereplő okos telefonokhoz kapható termékek kiegészítése, amely
innovatív funkciókkal rendelkezik.

Hasznos, biztonságos és nemcsak hogy lehetővé teszi a motoros számára, hogy megtekinthesse a navigációs alkalmazás által létrehozott útvonalat, de mozgóképek készítését is támogatja, mivel a rögzítő bilincs nem akadályozza a fényképezőgép objektívet a felvételben.

Az univerzális tartószerkezet, a 8 és 35 mm közötti átmérőjű rudakhoz rögzíthető, röviden összefoglalva, a KS920 biztonságos és egyenletes módon felszerelhető a kormánytól kezdve a tükör szárig motorokra, robogókra, kerékpárokra és ATV-re.


A felhasznált anyagok kombinációja biztosítja – technopolimerek + gumi az okos telefont elhelyezéséhez – a biztonságos és kellő rögzítést az eszköz számára. Az első rész állítható és elforgatható a képernyő vízszintes vagy függőleges megjelenítéséhez.

A telefon beillesztése és eltávolítása szintén “intelligens”, három “karommal” rögzíthető, ami bármikor nagyítható. A KS920M a 112 x 52 mm-től 148 x 75 mm-ig méretig terjedő telefonokat képes befogadni.

Az ennél nagyobbakat a KS920L képes befogadni, minimum 144 x 67 és legfeljebb 178 x 90 mm méret tartományon belül. A termékkel kapcsolatban a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes