X-MAX 125 2018

A Yamaha X-MAX 125 azoknak a kifinomult ízlésű városi ingázóknak készült, akik egy olyan prémium minőségű robogót keresnek, mely minden utazást élvezetessé tesz. A bemutatása óta több mint 140 000 darabszámban eladott X-MAX 125 minden A1 kategóriájú jogosítvánnyal rendelkezőnek lehetővé teszi, hogy megtapasztalja ugyanazt az ikonikus MAX stílust, kialakítást és technológiát, mely a nagyobb hengerűrtartalmú X-MAX 300 és 400 modellekben is megtalálható.

Dinamikus és kompakt sportos kialakítás

 

Sportos, dupla fényszórójukkal, prémium kivitelezésükkel és merész bumeráng motívumaikkal a Yamaha X-MAX robogók olyan egyedi megjelenéssel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően azonnal felismerhetők Európa útjain. A 2018-as X-MAX 125 az
eddigieknél is dinamikusabb kialakítású, melyet az X-MAX 300 és X-MAX 400 modellek legújabb generációja ihletett.

A sportos, dupla LED fényszóró és a LED-es helyzetjelző lámpák meghatározzák a MAX család megjelenését, a kiváló minőség érzetét pedig tovább erősítik a LED-es féklámpák és kanyarfények. A tiszta MAX gének által formált merész és magabiztos új külső kihangsúlyozza a sikeres, 125 cm³-es robogó sportos vonalait, és megerősíti az X-MAX termékcsaládról kialakult sportos képet.

Prémium minőség, kategória első jellemzőkkel

Már a jelenlegi X-MAX 125 is a világ egyik legjobb minőségű sportrobogójának számít, kategória első felszereltsége mellé pedig mostantól az X-MAX 300 és X-MAX 400 ihlette még dinamikusabb külső is társul.

LED-es lámpáival, új kipörgésgátló rendszerével és kényelmes Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszerével a 2018-as X-MAX 125 minden eddiginél többet nyújt, így minden motoros a legjobb robogóval kezdhet.

Új kipörgésgátló rendszer (Traction Control System, TCS)

Az X-MAX 125 esetében a kipörgésgátló rendszer (TCS) az alapfelszereltség része, így minden motoros számára a lehető legjobb irányíthatóságot biztosítja a legváltozatosabb körülmények között is.

Az elektronikus érzékelők folyamatosan felügyelik a hátsó kereket, és a rendszer a legkisebb mértékű kipörgés észlelése esetén azonnal csökkenti a hajtóerőt, amíg a kerék vissza nem nyeri a tapadást. Az X-MAX 125 modellen használt elektronikus TCS hasonló az X-MAX 300 és X-MAX 400 modelleken használt rendszerhez, és azáltal, hogy növeli az irányíthatóságot és a stabilitást nedves körülmények között, a motoros
önbizalmát is megerősíti.

Erős és gazdaságos 125 cm³-es, EU4-kompatibilis motor

A sportrobogó középpontjában egy egyhengeres, folyadékhűtéses, négyütemű, 125 cm³-es, EU4-kompatibilis SOHC (szimpla felül elhelyezett vezérműtengely) motor áll, mely erőteljes gyorsulást biztosít az X-MAX 125 modellnek a közlekedési lámpáktól való
elinduláskor, valamint nagyszerű utazósebességet az autópályán vagy a körgyűrűn.

A teljesen automata, ékszíjas sebességváltó zökkenőmentes gyorsulást tesz lehetővé a gázkar meghúzásával – mindemellett az üzemanyag befecskendezéses motor kiemelkedő csendessége és alacsony üzemanyag-fogyasztása ideális városi és elővárosi ingázóvá teszi az X-MAX 125 robogót.

Praktikus és kényelmes

Annak érdekében, hogy az X-MAX 125 mindenféle testalkatú motoros számára ideális legyen, állítható szélvédővel és kétállású – előre és hátra mozdítható – kormánnyal szereltük fel, így mindenki beállíthatja a számára legergonomikusabb vezetési helyzetet.

A stílusos, kettős digitális műszeregység kihangsúlyozza az X-MAX 125 sportos és átfogó felszereltségét, a két háttérvilágítással rendelkező műszer között pedig egy központi LCD-kijelző található. A még nagyobb kényelem érdekében a bal első tárolórekeszben egy 12 V-os csatlakozó található, melyről utazás közben töltheted elektronikus estközeidet.

Motorkerékpárokra jellemző első villa

Az X-MAX 125 motorkerékpárokra jellemző, teleszkópos első villával rendelkezik, mely egyenletes és könnyen kezelhető futómű mozgásokat tesz lehetővé, ezzel a kategória egyik legsportosabb tagjává téve ezt a gazdag felszereltségű robogót.

A könnyű, 15 colos első kerék és a 110 mm-es rugóút remekül kiegyenlíti a bukkanókat, ezzel kényelmes és magabiztos utazást nyújtva a városban és az autópályán egyaránt. Emellett maximális
kényelmet és irányíthatóságot tesz lehetővé fékezés és kanyarodás közben is.

Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszer

Az X-MAX 125 a Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszerrel minden utazás még kényelmesebb és élvezetesebb. Ez az intelligens elektronikus rendszer lehetővé teszi a gyújtás bekapcsolását a kulcs megkeresése és gyújtáskapcsolóba helyezése nélkül.

Ha nálad van a Smart Key kulcs, hagyományos módon üzemeltetheted az X-MAX 125 robogót, miközben időt takarítasz meg. Ez szintén egy olyan technológia, melynek célja, hogy az X-MAX 125 minden utazást stresszmentessé tegyen. Ha pedig szeretnéd, le is tilthatod a Smart Key kulcsot.

Nagy csomagtartó két zárt bukósisaknak

A legújabb X-MAX 125 kategóriáján belül az egyik legnagyobb csomagteret kínálja, és a 2018-as modellben akár két zárt bukósisak is elfér az ülés alatt.

Az X-MAX 125 mindennapi praktikusságára és funkcionalitására remek példa ez a nagy méretű, ülés alatti tárolóhely, mely világítással is rendelkezik. Bármit is szeretnél magaddal vinni, az X-MAX 125 kategóriáján belül az egyik legnagyobb tárolókapacitást biztosítja – ha pedig még ennél is több helyre lenne szükséged, válassz egy hátsó dobozt a Yamaha eredeti tartozékainak kínálatából. Októbertől vörös, két féle szürke és kék színben kapható a kereskedelmi hálózat üzleteiben.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes