Ikonikus új XSR-színek a 2018-as évre

2018-ban a legnagyobb darabszámban értékesített XSR700 a múltat nem feledve, merészen új színpalettával tiszteleg az ikonikus XS650 motorkerékpár előtt, amellyel a Yamaha négyütemű forradalma elkezdődött, és amely a Yamaha történetének egyik legfontosabb és legkiemelkedőbb modellje volt. 

Új Brilliant Red színű XSR700
2018 januárjától kezdve az XSR700 új Brilliant Red színben is kapható lesz, amivel az 1972-es XS2 előtt tisztelgünk.  Az eredeti XS650 modellhez hasonlóan az XSR700 is soros, kéthengeres motorral készül, amelynek erős lineáris nyomatéka kiemelkedő motorozási élményt nyújt.

Mintegy 46 évvel az után, hogy a Yamaha először használta ezt a kifejező színösszeállítást, a Brilliant Red színű XSR700 újra megidézi eredeti soros, kéthengeres, négyütemű motorunk szellemét. Ilyen, amikor Faster Sons filozófiánk akcióba lendül! 

Új Racing Red színű XSR900
Novembertől az XSR900 új Racing Red színben is kapható, ami az eredeti XS850 modell az 1980-as években használt színösszeállítását idézi.

Eredeti tartozékok
A Yard Built motorkerékpárok – melyeket a Yamaha világhírű motorkerékpár építő műhelyekkel közösen hozott létre az elmúlt években – által ihletett, a Yamaha az XSR700 és XSR900 modellekhez kifejlesztett kiváló minőségű eredeti Sport Heritage tartozékok széles választékával minden ügyfél megépítheti teljesen egyéni Yamaha Yard Built motorkerékpárját.

A bőséges választékban számos tuning alkatrész is megtalálható, köztük felső és alsó elhelyezésűAkrapovičkipufogórendszerek, valamint Öhlins hátsó lengéscsillapítók és villarugók a még jobb kezelhetőségért. A legkényelmesebb motorozásra vágyó XSR tulajdonosok különféle ülések és szélvédők közül választhatnak, emellett stílusos, felcsavarozható alkatrészek, köztük ülésburkolatok és mart burkolóelemek is elérhetőek.  Számos felszerelhető táska is elérhető, melyek nem csupán tetszetősek, de növelik is az XSR szállítókapacitását. Az eredeti tartozékok listájában sok könnyű mart alkatrész és egyéb olyan kiegészítő is található, melyek tovább erősítik a karizmatikus Sport Heritage modellek stílusát.  A My Garage alkalmazásban az XSR tulajdonosok és a jövőbeni ügyfelek megalkothatják álmaik motorkerékpárját az egyszerűen használható online 3D-s konfigurátorunkkal. Csak kattints, alkoss egyedit és nézd meg, hogy mi illik hozzád leginkább!

 

Yamaha életstílus – Faster Sons
Az XSR tulajdonosok számos vagány, hétköznapi ruházati termék között is válogathatnak. Az ingek, dzsekik és sapkák közül sokat a legendás motorépítő, Roland Sands tervezett.  A választékban laza retrós megjelenésű nyitott sisak, valamint motorosdzsekik, kesztyűk és még sok minden más is megtalálható. A termékek széles méretválasztékban, férfi és női változatban is kaphatók.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes